• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۴۰۹۲۶
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۹
اجتماعی » تعاون و اشتغال

رئیس هئیت عالی اندیشه ورزی سپاه : امید به آینده، اعتماد به نظام و خودباوری محور اصلی بیانات رهبر انقلاب

مطالبات دانشجویی و مردمی می تواند به صورت یک گفتمان ملی، سازمان ها، نهادها و مسئولین را جهت دهد و بنا بر تاکید مقام معظم رهبری باید جنبه های واقع گرایانه در کار باشد و صرف مطالبه گری کافی نیست.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ سردار علیرضا افشار رئیس هئیت عالی اندیشه ورزی سپاه به مهم ترین محورهای بیانات رهبر انقلاب در دیدار با دانشجویان اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری همیشه نسبت به نسل جوان و بخصوص دانشگاهیان عنایت خاصی داشته اند و رسالت مهمی که برای آن ها قائل بودند حضور در صحنه و توجه به ابعاد و مسایل مختلف و به روز بودن بخصوص مطالبه گری به دلیل آرمانخواهی که دانشجویان دارند، بوده است.
وی گفت : البته واقع گرایی هم مورد نظر ایشان است که دانشجویان ضمن اینکه آرمانخواهی دارند به واقعیت هم توجه داشته باشند. مقام معظم رهبری بر حفظ این روحیه تاکید داشتند.
رئیس هئیت عالی اندیشه ورزی سپاه با اظهار به اینکه طبق فرمایشات مقام معظم رهبری، دانشجویان و به طور کلی جامعه و بخصوص نسل جوان باید همواره سه ویژگی را داشته باشند،
بیان کرد : اولین ویژگی امید به آینده است، دشمن مرتبا بر این ویژگی لطمه وارد می کند و سعی دارند تا پمپاژ یاس در جامعه ما داشته باشد و این بسیار ویرانگر است؛ ولی ویژگی دانشجویان ، بیانگر امید بود که مطالبشان را بیان می کردند و انتظار داشتند مطالب شان مورد توجه قرار بگیرد.
وی از اعتماد به نظام به عنوان محور دوم یاد و بیان کرد : دشمن تلاش می کند تا با سیاه نمایی و برجسته کردن بعضی از مشکلات و اشکالاتی که ممکن است در گوشه ای از سازمان ها و نهادها باشد، اعتماد را از بین ببرد در حالیکه نظام بطور کلی از صلابت و استحکام برخوردار است و نگرانی هایی که دشمن در منطقه و در رابطه با ایران دارد، از همین صلابت است.
سردار افشار ویژگی سوم را خودباوری و اینکه ما می توانیم، معرفی کرد و گفت: توانمندی هایی که در داخل کشور برای پیشرفت است، در خیلی از عرصه ها نیز بروز و ظهور داشته و کشور را به مدارج عالی جهانی رسانده است و این نشان از توانمندی های داخلی است.
وی تاکید کرد : این ویژگی ها را باید به عنوان مهم ترین شاخص های اجتماعی دانست که یک ملت باید پشتوانه داشته باشند تا بتوانند عزت خودشان را حفظ کنند و پیشرفت داشته باشند و در مقابل تهدیدات دشمن مقاومت کنند. مقام معظم رهبری نسبت به قشر دانشجو که فرهیخته و تحصیلکرده و جوان هستند، انتظار دارند که در این جهاد، قدم های بلندتری را بردارند.
رئیس هئیت عالی اندیشه ورزی سپاه با بیان اینکه باید حضور دانشجویان و جوانان فرهیخته را در عرصه های مختلف نهادینه سازی کنیم ، گفت : باید زمینه را در حوزه های مختلف که ممکن است دانشجویان بتوانند به صورت منسجم و یکپارچه حضور و نه به صورت انفرادی و متفرق پیدا کنند، ایجاد کنیم.
وی در ادامه به تبیین فرموده مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه جوانان انقلابی وارد میدان مطالبه آرمان های انقلاب بشوند، پرداخت و گفت : مطالبات دانشجویی و مردمی می تواند به صورت یک گفتمان ملی، سازمان ها، نهادها و مسئولان را جهت دهد و تاثیرگذار است. دانشجویان در طرح مطالبات خیلی می توانند پیش قدم باشند منتها همانطوری که مقام معظم رهبری تاکید فرمودند باید جنبه های واقع گرایانه در کار باشد و صرف مطالبه گری کافی نیست.
سردار افشار افزود : آن چارچوب هایی که برای مطالبه گری وجود دارد و ارائه راهکارهای دلسوزانه و پیشنهادها می تواند راهگشا باشد، همین که جامعه به خصوص جوانان ما در قالب گفتمان ملی مطالبه خودش را از نظام و دستگاه ها داشته باشد مثل تامین عدالت، مقابله با فساد، تداوم بدهند و تسری دهند و تقویت کنند چراکه اینها به عنوان مطالبات دانشجویی حتما در فرآیند امور تاثیرگذار است.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ثبت بیش از ۱۱ هزار طرح در سامانه رصد اشتغال استان همدان
برگزاری سالگرد تدفین شهید گمنام در مهریز
حضور سرمربی تیم تنیس روی میز جوانان در کمپ جهانی چین
وقتی معابر قربانی سد معبر می‌شوند
تکریم مادران و همسران شهدا در شاهین دژ
«کُجامُجا»؛ پادکست جذاب و علمی برای نسل نو
واکنش محیط‌زیست پیرانشهر به خبر آلودگی کارخانه قند
خلیج گرگان جان گلستان است/ احیای خلیج گرگان یک ضرورت زیست‌محیطی و اقتصادی است
آشنایی دانش آموزان چهارمحال و بختیاری با حفظ محیط زیست
تجلیل از سربازان نمونه سلماس در آیین بزرگداشت روز سرباز
اعزام اولین زائران حج عمره از ایستگاه پروازی خرم‌آباد
بازگشت هوای قابل‌تنفس و کم آلاینده به گستره استان سمنان
برگزاری رزمایش الی بیت المقدس ۱۶ در بوکان
آغاز مرحله پنجم اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی از فردا
قطع دست کودک پنج‌ساله در یکی از سردخانه‌های اشنویه
برگزاری مسابقات استقامت سوارکاری در مریوان
برپایی میز خدمت حفاظت محیط زیست در مصلی امام خمینی(ره) ارومیه
حغاظت از تالاب های فارس با دوربین‌های برد بلند
نظارت بر عرصه «مد و لباس» کشور بر پایه ارزش‌های ایرانی ـ اسلامی
پایان عملیات مرمت قلعه تاریخی خرانق 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
تداوم بارش باران در خوزستان
پایان موفق رزمایش سهند ۲۰۲۵ در همه سناریو‌ها
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
احضار حسین‌زاده به کمیته انضباطی
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه
دعوت بانوان ایرانی به یک مهمانی
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۱۳
سفر استانی رئیس جمهور به یاسوج
عناب، بی نصیب از سرمایه گذاری
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
پزشکیان: اختیارات لازم را برای رفع مشکلات به مدیران داده‌ام
فقط صورت‌حساب‌های الکترونیکی از اول دی معتبر است
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
۱۴۰۰ پرواز در ونزوئلا زیر سایه تحریم‌های واشنگتن  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)
تاکید بر تسریع در پرداخت تسهیلات به متقاضیان ازدواج در خوزستان  (۱ نظر)