• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۲۹۷۴۴
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۰
اجتماعی » حقوقی و قضایی

آزادی ۴۳۰ زندانی با همت یک خیر گنبدی

رئیس مرکز امور شورا‌های حل اختلاف کشور از آزادی ۴۳۰ زندانی با همت یک خیر گنبدی خبرداد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، به نقل از روابط عمومی مرکز امور شوراهای حل اختلاف کشور ، همایش بررسی عملکرد سالانه شورا‌های حل اختلاف کشور با هدف هماهنگی بین مسئولان شورا‌های حل اختلاف کشور در رابطه با مسایل مالی و اداری با حضور حجت الاسلام و المسلمین احمدی میانجی معاون رئیس قوه قضاییه و رئیس مرکز امور شورا‌های حل اختلاف کشور، قره داغی قائم مقام مرکز امور شورا‌های حل اختلاف کشور، مهدوی معاونت قضایی مرکز، حجت الاسلام و المسلمین عاملی قائم مقام منابع انسانی قوه قضاییه، ناصری دولت آبادی مدیرکل امور اداری و استخدامی قوه قضاییه و مدیران و معاونین قضایی روسال کل دادگستری در امور شورا‌های حل اختلاف استان‌ها در مجتمع شهید بهشتی برگزارشد.
دراین مراسم حجت السلام والمسلمین احمدی میانجی رئیس مرکز امور شورا‌های حل اختلاف کشور با اشاره به قانون حداقل حقوق کارمندان شورا‌های حل اختلاف در سال ۹۶ گفت: طلبی که شورا‌های حل اختلاف طبق قانون از دولت داشتند متاسفانه وصول نشد و شرایط لازم برای وعده قانونی حداقل حقوق فراهم نشده است.
وی با اشاره به مساعدت دولت درباره بودجه سال ۹۷ شورا‌های حل اختلاف کشور افزود: برنامه ریزی‌های سال جاری برمبنای ردیف اصلی بنا گذاشته شده که پرداخت حداقل حقوق در سال ۹۷ مراعات شده است و با توجه به عملکرد نیرو‌ها پرداخت خواهد شد.
این مقام قضایی در ادامه با اشاره به سهمیه ۲۰ درصدی استخدامی قوه قضاییه از شورا‌های حل اختلاف اضافه کرد: در آزمون سال ۹۶ معاونت منابع انسانی قوه قضاییه این سهمیه را در نظر گرفته و در دست اقدام است. اما برای آینده برای حل مشکل سابقه کارکنان و اعضای شورای حل اختلاف یکی از سه راه پیشنهاد می‌شود.
وی گفت : نخستین پیشنهاد ما آوردن یک ماده قانونی در قانون شورا‌های حل اختلاف است که پرسنل شورا با شرایطی رسمی مانند سازمان تبلیغات اسلامی و یا نهضت سواد آموزی، اعلام شوند.
رئیس مرکز امور شورا‌های حل اختلاف کشور در دومین پیشنهاد خود مطرح کرد که در قانون آورده شود قوه قضاییه از این به بعد نیرو‌های اداری خود را از شورا‌های حل اختلاف جذب کند که نیرو‌هایی آماده، آموزش دیده و مستعد برای کار هستند.
حجت الاسلام و المسلمین احمدی میانجی درادامه بیان کرد: اگر این دو پیشنهاد امکانش وجود نداشته باشد سومین پیشنهاد ما این است که حداقل ۵۰ درصد نیرو‌های اداری دادگستری‌ها از شورا‌های حل اختلاف جذب شوند.
معاون رئیس قوه قضاییه افزود: پیشنهاد اول ما این است که ۵۰ درصد استخدام اداری دادگستری‌ها از کارکنان شورا‌های حل اختلاف باشند.
وی گفت: انتظار داریم که در آزمون استخدامی سال ۹۶ در رابطه با شورا‌های حل اختلاف ۱۲۰۰ نفر در این آزمون جذب شوند.
حجت الاسلام والمسلمین احمدی میانجی افزود: در قانون شورا‌های حل اختلاف حداقل اصلاحات انجام شده و کم ترین میزان تعدیل را داشته و کل صلاحیت‌های رایی شورا‌های حل اختلاف دراین قانون باقی مانده است.
وی در ادامه سخنانش به پرداختی‌های کارکنان شورا‌ها نیز اشاره کرد و گفت: در پرداختی‌ها به گونه‌ای عمل می‌کنیم که برای کارکنان قابل قبول باشد، خروجی کار در شورا‌های حل اختلاف باید بازدهی مناسب داشته باشد و پرداخت‌ها به ساعت کار منوط می‌شود و به گونه‌ای برنامه ریزی شده است که افرادی که ساعات بیشتری کار می‌کنند دریافتی بیشتری دارند.
وی گفت: اختلافاتی در خصوص ۸۸ ساعت و ۱۲۰ ساعت کاری وجود دارد که معتقدم کسی که تمام هفته را کار می‌کند باید این دو روز تعطیل هم برایش محاسبه و ۱۲۰ ساعت کاری لحاظ
شود.
بیمه‌های کارکنان شورا‌های حل اختلاف از دیگر موارد مطرح شده دراین نشست بود که رئیس مرکز امور شورا‌های حل اختلاف کشور دراین باره اظهار کرد : بیمه حدود ۱۱ هزار نفر از کارکنان شورا‌های حل اختلاف پرداخت می‌شود و همچنین ۱۱۰۰ نفر نیز به فهرست بیمه شدگان اضافه می‌ شود که امیدواریم بیمه ۹۰۰ نفر مابقی در آینده انجام شود.
رئیس مرکز امور شورا‌های حل اختلاف کشور با بیان اینکه شورا‌های حل اختلاف نقش مهمی در صلح و سازش پرونده‌ها دارند از ازادی ۴۳۰ زندانی با همت یک خیر گنبدی خبرداد و گفت: این فرد با هزینه شخصی خود درسال گذشته زمینه آزادی این تعداد زندانی را فراهم کرده است.
درادامه این جلسه حجت الاسلام و المسلمین عاملی قائم مقام مرکز اموزش قوه قضاییه قول مساعدت در خصوص اعمال سهمیه ۲۰ درصدی استخدام شورا‌های حل اختلاف را داد.
دراین همایش که با هدف هماهنگی بین مسئولان شورا‌های حل اختلاف سراسر کشور در رابطه با مسائل اداری و مالی انجام شد معاونین قضایی در امور شورا‌های حل اختلاف کشور به بیان نقطه نظرات خود پرداختند که تصمیم گیری‌های لازم از سوی رئیس مرکز امور شورا‌های حل اختلاف کشور ارائه شد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مرور رویداد‌های چهاردهم بهمن ۵۷ در روز شمارانقلاب
توزیع ۳ هزار ساندویچ، شب میلاد امام زمان (عج) در همدان
قهرمانان الهام‌بخش پویش "سلام محله" هستند
رونمایی از سامانه ابلاغ الکترونیک شهرداری تهران
راه‌اندازی کمیته کیفیت‌بخشی مدارس سمپاد استان
طراحی ۳ مسیر برای نهادینه‌سازی فرهنگ اقامه نماز در مدارس
اعیاد شعبانیه بهترین فرصت برای برگزاری جشن تکلیف در مدارس
آئین اختتامیه پنجمین جشنواره فرهنگی امامت و مهدویت در شهرکرد
واکنش مردم به یک خبر خوش
دستگیری ۲ عامل اصلی آتش سوزی فروشگاه افق کوروش در بندرانزلی
بر پایی نمایشگاه سفر به سرزمین ناشناخته‌ها
ادامه بارش‌ها در کردستان تا فردا
مراسم چهلمین روز پرواز شهید مجیدی‌مهر در یاسوج
ساماندهی کارگاههای جمع‌آوری ضایعات درکرمان
لیگ دسته اول فوتبال؛ پیروزی صنعت‌نفت مقابل نساجی
سیصد و نود و چهارمین جلسه شورای شهر تهران
مقابلی: مقدمات لازم برای انتخابات پرشور در آذربایجان غربی فراهم است
افتتاح طرح‌های عمرانی و خدماتی به مناسبت دهه فجر در کردستان
برگزاری بیش از ۳۰۰ عنوان برنامه در دهه فجر
جشنواره شعر مهدوی اقوام ایرانی در یاسوج
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
رفع تصرف بیش از ۱۰۰ قطعه از اراضی شورکاب
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)