• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۲۷۵۳۶
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۹
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
در نشست خبری؛

جراحی‌ زیبایی عامل هزینه‌های کمرشکن سلامت

سخنگوی وزارت بهداشت: عمل‌های جراحی زیبایی از عوامل اصلی هزینه‌های کمرشکن سلامت است.

جراحی‌های زیبایی عامل هزینه‌های کمرشکن سلامتبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، ایرج حریرچی در نشست خبری با اصحاب رسانه در محل وزارت بهداشت گفت: عمل‌های جراحی زیبایی از عوامل اصلی هزینه‌های کمرشکن سلامت است که برخلاف تصورات قشر با درآمد بالای جامعه بیشتر دچار آن می‌شود، چون تقاضای القایی بالاتری دارند.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: در ۴۰ سال گذشته جمعیت چاق دنیا ۳ برابر شده است و اکنون ۶ درصد دختران و ۸ درصد پسران چاق هستند.

وی گفت: اضافه وزن و چاقی با ۱۳ سرطان ارتباط مستقیم دارد و هر قدر چاقی بیشتر شود ابتلا به سرطان هم بیشتر است.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: ۵۵ درصد سرطان‌های زنان و ۲۴ درصد سرطان‌های مردان در ایران بطور مستقیم با چاقی و اضافه وزن ارتباط دارد.

برای اعزام دختران شین آباد به خارج از کشور تصمیمی گرفته نشده است

وی گفت: اعزام بیماران برای ادامه روند درمان در خارج از کشور با تصمیم شورای عالی پزشکی صورت می‌پذیرد که درباره دختران حادثه دیده شین آباد هنوز پرونده‌ای در این شورا مطرح نشده است.

حریرچی افزود: ما برای درمان این دانش آموزان یکی از بهترین بیمارستان‌ها را مأمور کرده‌ایم، خدمات رایگان به آن‌ها ارائه می‌شود و درعین حال پزشک فوق تخصصی نیز اقدامات درمانی‌شان را پیگیری می‌کند؛ اکنون این دختران تحت نظر پزشک فوق تخصص درمان می‌شوند.

وی درباره نگرانی‌ها مبنی بر کمبود برخی اقلام دارویی به علت افزایش نرخ ارز و خروج آمریکا از برجام گفت: تعدادی اندک می‌خواهند از شرایط سخت احتمالی، سوء استفاده کنند و از آب گل آلود ماهی بگیرند، اما به طور قطع با آن‌ها برخورد قانونی می‌کنیم.

حریرچی افزود: ترامپ ۶ روز پیش تصمیمش را در خصوص خروج از برجام اعلام کرد و این تصمیم ۳ ماه دیگر اجرا می‌شود، اکنون برخی می‌خواهند از این وضع سوء استفاده کنند.

وی ادامه داد: ما جلسات متعددی را در این حوزه برگزار کرده‌ایم و رئیس سازمان غذا و دارو نیز هر روز با بانک مرکزی و وزارت بهداشت جلسه دارد، در این ۶ روزه نه اقدامی برای واردات مواد اولیه انجام داده‌ایم و نه اتفاق جدیدی افتاده است، خوشبختانه اکثر واردکنندگان و تولیدکنندگان دارو با ما به توافق رسیده‌اند.

حریرچی گفت: البته در مواردی می‌بینیم که صحبت‌هایی مبنی بر کمبود اقلام دارویی و یا تجهیزات پزشکی با استدلال‌های نادرست مطرح می‌شود؛ نمی‌شود که با ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی جنسی را وارد کرد و بعد بخواهیم با قیمت بالاتر آن را بفروشیم؛ بنابراین در برخی موارد اعلام می‌شود ما باید دارو را جایگزین کنیم و آن را به قمیت جدید بفروشیم؛ کسی که با دلار مشخصی جنسی را آورده است نمی‌تواند آن را با قیمت جدید بفروشد، این درحالی است که در ژاپن بعد از بروز سونامی فروشندگان قیمت‌هایشان را کاهش دادند، در کشور ما که اتفاقی رخ نداده است.

وی در پاسخ به سؤالی درباره وضع دارو‌های OTC افزود: قرار بود این دارو‌ها برای افراد غیر بیمار خاص و غیر کودک از تحت پوشش بیمه خارج شود که این موضوع در شورای عالی بیمه تصویب شد، اما هنوز برای عملیاتی شدن به طور نهایی تصویب نشده است.

حریرچی در ادامه صحبت‌هایش با اشاره به نزدیکی ماه مبارک رمضان گفت: یکی از موضوعاتی که در این ماه مطرح می‌شود عادت نادرست غذایی در این ماه است؛ به طوری که می‌بینیم درصدی از افراد جامعه ما در ماه رمضان چاق می‌شوند، اما باید در این ماه وعده افطاری و سحری را طوری تنظیم کنیم که مقدار مناسبی غذا دریافت کنیم، همچنین ترکیب غذا‌ها باید درست باشد و پرخوری هم نکنیم، بنابر این می‌توان از این ماه علاوه بر استفاده معنوی، در راستای کاهش اضافه وزن و چاقی نیز استفاده کرد.

وی درباره نایاب شدن آمپول ایمنوگلوبولین نیز افزود: از آنجایی که این آمپول را یک شرکت وارد می‌کرد و مقداری در انتقال ارز دچار مشکل شد، مشکلاتی رخ داد، اما به این مشکلات رسیدگی شد و در حال حاضر مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

حریرچی گفت: در عین حال به نظر می‌رسد افرادی که دلسوزند نباید این افکار را از طریق رسانه اعلام کنند، بلکه این مشکل را با ما در میان بگذارند تا آن را حل کنیم، باید توجه کرد که سالانه یک و نیم میلیون زایمان در کشور انجام می‌شود و با انتشار چنین اخباری اضطراب برای این خانواده‌ها ایجاد خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بانویی در خط مقدم علم ژنتیک
دستگیری عاملان آتش سوزی کامیون خدماتی شهرداری در لنگرود
اوسمار: پرسپولیس کار سختی دارد
شتابگر روی آنتن شبکه قزوین
آشنایی دختران یزدی با رویداد‌های انقلاب 
بهره‌ برداری و آغاز عملیات اجرایی طرحهای برق‌ رسانی در خراسان رضوی
اجتماع بزرگ منتظران ظهور در زاهدان
اخبار گوناگون از مناطق مختلف کردستان
حمایت استادان دانشگاه های استان از رهبر معظم انقلاب اسلامی
برگزاری جشن نیمه شعبان در حسینیه علیای شهر کدکن
پایان کار تیم ملی اسنوکر با دو مدال برنز در قهرمانی آسیا
روایتی از زندگی شهید مدافع امنیت قاسم کردلو یگانه
بهره برداری از چهار طرح بزرگ صنعتی و محیط زیستی در خوزستان با مشارکت وزارت دفاع
افتتاح واحد تولید روغن موتور در شهرک شکوهیه قم
بارش برف در شهرستان کوهرنگ
کارخانه سیمان سفید ازنا آماده افتتاح
پیام تسلیت استاندار یزد در پی درگذشت پیشکسوت صداوسیما
نیمه شعبان یاد آور ایثار سربازان گمنام امام زمان (عج)
رضایت دشمنان ایران، فقط با نابودی ملت ایران ممکن است
کاهش دما و پدیده مه گرفتگی در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
رسیدگی به مشکلات اصناف و بازاریان در دستور کار قوه قضائیه
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)