• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۰۴۴۱۱
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۷
اقتصادی » مسکن

همه راههای استان تهران باز است

معاون راهداری و حمل و نقل جاده ای استان تهران گفت: باوجود بارش های سنگین برف و باران به ویژه در مناطق کوهستانی همه راه های استان تهران باز است .

ذکریا صفرزاده در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما افزود: با وجود این بارش ها با حضور به موقع راهداران هیچ راه مواصلاتی در استان تهران بسته نیست و همه راه ها باز است.

وی از مردم خواست : با توجه به شرایط جوی از سفرهای غیرضروری خودداری کنند و در صورت سفر آمادگی لازم و امکانات و تجهیزات زمستانی را همراه داشته باشند.

صفر زاده از مسافران خواست : پیش از سفر برای دریافت اطلاعات وضع جاده ها با سامانه 141 تماس بگیرند .

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
 
همه راه های ارتباطی کشور باز است

معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گفت: در پی ورود سامانه بارشی اخیر به کشور و بارش نزولات آسمانی، 150 محور مواصلاتی در 15 استان کشور سفید پوش شد که با همت و تلاش راهداران سخت کوش، تمام این محورها باز است و تردد به صورت آرام و روان در آنها جریان دارد.

حیدر مطاعی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، افزود: بارشهای اخیر که از روز شنبه آغاز شده در بیشتر استانها کشور به صورت بارش باران و در استانهای مازندران، تهران، البرز ، قزوین و بخشی از استانهای مرکزی، زنجان و گلستان به صورت برف و گاهی به شکل تگرگ بوده است.

مطاعی افزود: این در حالیست که در محورهای هراز ، فیروزکوه، کندوان و چالوس در استان مازندران، بارش برف همراه با کولاک طی دو روز اخیر برخی از هموطنان مسافر عبوری از این محورها را غافلگیر کرد و در بازدید امروز از محور هراز مشاهده شد که برخی از رانندگان به هشدارها و اطلاعیه های صادره توجه نکرده و ملزومات کافی برای انجام یک سفر زمستانی را نداشتند و در نتیجه با توقف در سطح و حاشیه مسیر، برای عبور دیگر خودروها ترافیک و کندی حرکت ایجاد کرده بودند .

معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با اشاره به اینکه با حضور مستمر اکیپ های راهداری در محورهای مواصلاتی استانهای دارای بارش ، و انجام به موقع نمک پاشی و برفروبی خوشبختانه تمام راهها باز بوده و تردد کلیه محورهای فرعی، اصلی و شریانی جریان دارد.
مُطاعی با اعلام اینکه تنها دیروز راهداران، 924 تُن شن و نمک در راههای برفگیر پخش کردند و همچنین 2047 کیلومتر باند از محورهای مواصلاتی برف روبی و 6 محل نیز ریزش برداری گردیده ، تاکید کرد : در روز قبل به 80 دستگاه خودرو کمک رسانی و 33 نفر مسافر در مکان های امن اسکان داده شده است.

وی تاکید کرد: مسافران و کاربران جاده ها، زمستان را تمام شده تلقی نکنند و کلیه ملزومات ایمنی را همراه داشته و با رعایت نکات ایمنی سفر کنند.

وی با تاکید بر این که با توجه به شرایط فعلی آب و هوایی و حاکم بر کشور بالاخص در جاده های و پیش بینی سازمان هواشناسی مبنی بر تداوم این بارش ها در روزهای آتی ، از هموطنان خواست از انجام سفرهای غیرضروری خوددداری کرده و در صورت سفر، حتما زنجیر چرخ و دیگر لوازم ضروری به همراه داشته و حتما از لحاظ فنی خودروی خو د قبل از مسافرت مطمئن شده و با دریافت آخرین وضعیت راهها و شرایط آب و هوایی باشند.

این مقام مسئول به بارش برف امروز همراه با کولاک شدید در جاده چالوس و محور هراز اشاره کرد و گفت : در برخی از نقاط محور کرج - چالوس ارتفاع برف به 40 سانتی متر نیز رسیده است که این امر تردد را در این محور دشوار ساخته و با هماهنگی های انجام شده با پلیس راه، از تردد خودروها بدون داشتن زنجیر چرخ ممانعت شده و با تلاش راهداران و انجام عملیات برفروبی و نمک پاشی تردد جریان دارد .

سامانه جامع 141 شامل تلفن گویای 141، اپ 141، پایگاه اطلاع رسانی www.141.ir و سامانه 1000141به صورت شبانه روز با ارائه آخرین وضعیت راههای کشور با دسترسی آسان و اطلاعات لحظه ای و مطمئن برای انجام سفرهای ایمن ،مطمئن و با آرامش در خدمت هموطنان است.

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری نخستین همایش اقوام ایرانی در اصفهان
آغاز بارش در شهرهای شمالی استان
تشییع پیکر پدر شهید جعفر توانا در قاین
کشف انبار پارچه خارجی و کفش قاچاق در شهرستان قدس
اعلام برنامه‌های «تهرانِ کتابخوان‌ها»
کاهش چشمگیر حجم ذخیره آب سد الغدیر
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی
نتایج هفته دوم لیگ برتر بدمینتون جام خلیج فارس
تدارک سیما برای مخاطبان
حیوانی سودمند در دل کویر
مهلت نام نویسی فیلم‌های جشنواره ۴۴ فیلم فجر تا فردا
نه؛ به ساخت و ساز‌های غیرمجاز، و آری به تکریم ارباب‌رجوع
معرفی مدیر جدید کانون‌های خدمت رضوی استان اصفهان
کشف ۶۰۰ لیتر سوخت قاچاق در بندرانزلی
جشنواره «بیت و حیران» سردشت؛ گردهمایی بزرگ موسیقی نواحی ایران
کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر قم گامی برای توسعه پایدار
پیگیری اختلال در واردات نهاده‌های دامی
پدر شهید علی‌اکبر کمال آسمانی شد
نجات دو نفر از زیر آوار منزل مسکونی در مشهد
نقش مؤثر فناوری‌های نوین در مدیریت ناترازی‌های حوزه جغرافیایی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
پویش آبادان را سبز میکنیم
اصلاح رفتار مدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
مسابقات درگ قهرمانی کشور در جزیره کیش
تجاوز رژیم صهیونی به خاک لبنان با عبور از خط آبی
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
نگرانی پنتاگون از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به عربستان سعودی
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
برگزاری انتخابات عراق مایه ارتقای عظمت این ملت است
برگزاری نشست آموزشی طراحان و ناظران گاز با هدف ارتقای دانش فنی
بارش باران در خوزستان تا هفته آینده
فینال لیگ سنگنوردی کشور
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)