• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۲۴۴۶۱
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی

تجدید میثاق فرماندهان نیروی هوایی ارتش با آرمان های امام راحل

فرماندهان و مسئولان عالی رتبه ی نیروی هوایی ارتش صبح امروز دوشنبه با حضور در مرقد مطهر حضرت امام خمینی (ره) با آرمان های رهبر کبیر انقلاب اسلامی تجدید بیعت کردند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، در پنجمین روز از سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی امیر سرتیپ خلبان حسن شاه صفی فرمانده نیروی هوایی ارتش به همراه حجت الاسلام و المسلمین سید احمد قاضی رییس اداره عقیدتی سیاسی، امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده جانشین و جمعی از فرماندهان، مسئولان و کارکنان این نیرو با حضور در حرم مطهر امام خمینی (ره) یاد و خاطره معمار کبیر انقلاب را گرامی داشتند.
فرمانده نیروی هوایی ارتش و سایر فرماندهان و مسئولین این نیرو با نثار تاج گل و قرائت فاتحه ضمن ادای احترام به مقام شامخ بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران بار دیگر با آرمان های امام راحل تجدید میثاق کردند.
امیر شاه صفی و هیئت همراه همچنین با حضور بر سر مزار بانو خدیجه ثقفی همسر مکرمه امام خمینی (ره) با قرائت فاتحه از فداکاری و خدمات ایشان به انقلاب اسلامی نیز تجلیل کردند.

بیعت تاریخی کارکنان نیروی هوایی روحی در کالبد انقلاب اسلامی بود
معاون تبلیغات و روابط عمومی نهاجا گفت: اقدام شجاعانه کارکنان نیروی هوایی در ۱۹ بهمن ۵۷ و بیعت تاریخی آن‌ها با امام راحل (ره) همانند روحی در کالبد انقلاب اسلامی بود.
حجت الاسلام والمسلمین سید محمد سیدیان معاون تبلیغات و روابط عمومی نیروی هوایی ارتش در جمع دانش آموزان دبیرستان شهید بابایی ضمن تبریک دهه مبارکه فجر گفت: استقلال طلبی یکی از خواست‌های انسان و نیاز‌های ضروری فرد به شمار می‌رود و به طور فطری همه انسان‌ها به دنبال استقلال هستند.
وی افزود: در رژیم گذشته کشور وابسته به قدرت‌های غربی از جمله آمریکا بود و آن‌ها در همه امور کشور دخالت می‌کردند، حتی تمام تلاش شاه کسب رضایت اربابان خود بود و بدون اوامر آمریکایی‌ها اقدامی نمی‌کرد.
معاون تبلیغات و روابط عمومی نهاجا با اشاره به تقویت لایحه کاپیتولاسیون در رژیم طاغوت اظهار داشت: این لایحه به آمریکایی‌ها مصونیت سیاسی و قضایی می‌داد و دولت ایران حق محاکمه آن‌ها را در صورت ارتکاب جرم نداشت و این لایحه به طور کامل استقلال دولت و مردم کشورمان را زیر سوال برده و خدشه دار کرده بود.
وی همچنین با تاکید بر سابقه دین داری مردم ایران بیان کرد: ملت شریف کشورمان همواره به دنبال دین، رعایت اصول مذهبی و انجام آموزه‌های دینی بودند، اما رژیم منحوس پهلوی با دین اسلام مخالف بود و به دشمنی با روحانیت و افراد مذهبی می‌پرداخت.
حجت الاسلام و المسلمین سیدیان ادامه داد: ظلم، فساد اداری و استبداد نیز از شاخصه‌ها و موارد رایج در رژیم گذشته بود که عرصه را بر مردم تنگ کرده بود.
معاون تبلیغات و روابط عمومی نهاجا گفت: انقلاب اسلامی به دنبال استقلال طلبی، عدالت، تکیه بر توان جوانان و متخصصین داخلی حول محور دین و آموزه‌های اسلامی به رهبری مرجع عالیقدر و فقیه عادل جامع الشرایط بود و همه این مسائل مورد خواست مردم و آرزو‌های آن‌ها به شمار می‌رفت.
وی با اشاره به بیعت تاریخی کارکنان نیروی هوایی با بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی تاکید کرد: آن حرکت شجاعانه کمر رژیم طاغوت را شکست، باعث امیدواری انقلابیون و موجب تسریع در روند پیروزی انقلاب اسلامی شد.
حجت الاسلام و المسلمین سیدیان گفت: آن حرکت تاریخی بر مبنای بصیرت کارکنان و آگاهی به شرایط بود که در بهترین زمان ممکن به وقوع پیوست و روح تازه‌ای در کالبد انقلاب اسلامی ایران دمید و امید‌های واهی عمال پهلوی را به یاس تبدیل کرد.
معاون تبلیغات و روابط عمومی با اشاره به جایگاه امروز جمهوری اسلامی ایران در دنیا خاطرنشان کرد: امروز نظام مقدس ایران اسلامی با تکیه بر دانش و توان جوانان و متخصصان داخلی در همه زمینه‌ها پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای داشته و با حفظ استقلال خود، یاور و تکیه گاهی برای مظلومین جهان و سد محکمی در مقابل استکبار جهانی به سرکردگی آمریکای جنایتکار است.
وی افزود: امنیت موجود در کشور یکی از برترین نعمت‌های خداوند بر ملت شریف ایران است که خداوند متعال به برکت همین انقلاب اسلامی و خون پاک شهیدان به کشورمان ارزانی داشته است.
حجت الاسلام و المسلمین سیدیان، ولی فقیه را چراغ روشنی بخش مسیر همه مردم ایران دانست و گفت: دشمن همواره به دشمنی با نقاط قوت و اثرگدار نظام اسلامی پرداخته و، ولی فقیه نقطه قوت جمهوری اسلامی ایران به شمار می‌رود و دشمنان و بدخواهان کشورمان به دشمنی با این اصل اصولی می‌پردازند.
معاون تبلیغات و روابط عمومی نهاجا در پایان تصریح کرد: همه ما باید با کسب دانش مطالعه تاریخ، عمل به آموزه‌های دینی و کسب بصیرت لازم و اطلاعات از، ولی فقیه و در راه اعتلای کشومان کوشش کنیم و دشمنان را در رسیدن به اهداف خود ناکام بگذاریم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش از دریچه دوربین
معرفی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه نهایی تنیس ساحلی BT۵۰
درخشش دانش آموز شاهین‌دژی در مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز
بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان باروق
منطقه آزاد ارس پیشانی توسعه اقتصادی آذربایجان شرقی
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
استمرار غبارآلودگی هوا در مناطق صنعتی سمنان
پیام تسلیت استاندار آذربایجان شرقی در پی درگذشت خبرنگار تبریزی
اختتامیه دومین جشنواره هفته نگارگری تبریز
دستگیری شکارچی متخلف در روستای باغلوجه شاهین‌دژ
دوگانه سوزکردن خودرو‌های بنزینی مدل ۹۴ به بالا
ترامپ قانون انتشار پرونده اپستین را امضا و ابلاغ کرد
تدقیق مرز مناطق حفاظت شده مراکان و میرآباد
وقوع انفجار و آتش‌سوزی مهیب در پالایشگاه نفت شرق ونزوئلا
طلای رحمان عموزاد در بازی‌های کشورهای اسلامی
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
بسته خبر‌های کوتاه ۲۹ آبان در یک نگاه
کهکشان راه شیرین در تخت فولاد اصفهان
گرامیداشت سالروز شهادت جمعی از اهالی روستای گرده رش در میاندوآب
دو سوم جوانان آمریکایی در فکر مهاجرت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
بزرگداشت هفته بسیج در زنجان با ۲ هزار عنوان برنامه
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
بازگشت مس سونگون به صدر جدول لیگ دسته یک کشور
برگزاری مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام در دانشگاه تبریز
وزیر دفاع: نباید فولاد و ذوب‌آهن را به اصفهان می‌بردیم
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)