• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۱۹۹۷۲
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۰:۰۹
اجتماعی » جامعه و شهری
در ارتباط با بخش خبری ۲۱؛

اصلاح بافت‌های فرسوده؛ هدف مهم طرح نوسازی

مشاور رییس جمهور در امور هماهنگی نوسازی بافت‌های فرسوده: در طرح جدید نوسازی می‌خواهیم محله و بافت را اصلاح کنیم و شرایط زیستی را برای ساکنان این محلات بهبود ببخشیم.

اصلاح بافت هاي فرسوده؛ هدف مهم طرح نوسازيبه گزارش خبرنگار خبرگزاري صدا و سيما، اکبر ترکان در ارتباط تصويري با بخش خبري 21 شبکه يک سيما درباره طرح نوسازي و اسکان در بافت هاي فرسوده افزود: اين طرح براي حل يکي از مشکلات بزرگ جامعه است و جمعيت قابل توجهي در بافت هاي فرسوده زندگي مي کنند که از حاشيه نشيني تا بافت هاي فرسوده تاريخي را در بر مي گيرد.


وي با اشاره به اينکه 11 ميليون نفر حاشيه نشين داريم ادامه داد: بهبود زندگي آنان دغدغه رئيس جمهور است.


براي اين کار بايد با همه اين اهالي به توافقي برسيم که قطعه قطعه زمين هايشان را در اختيار بگذارند تا فقط خانه را بازسازي نکنيم بلکه بافت را اصلاح کنيم.


ترکان افزود: پيش از اين نيز در اين زمينه کوشش هايي شده اما در اين کوشش ها، خانه، بازسازي و نوسازي شده است و همان مشکلات گذرگاه ها و سواره رو و پياده روها، فضاهاي عمومي، مدرسه و درمانگاه وجود داشته و فقط خانه ها نوسازي شده و بافت همچنان متراکم و غيرمنطقي است.


وي اضافه کرد: در طرح جديد مي خواهيم محله و بافت را اصلاح کنيم و شرايط زيستي را براي ساکنان اين محلات بهبود ببخشيم.


ترکان با اشاره به اينکه چگونگي توافق با اهالي يکي از پيچيده ترين کارهاست گفت: جلب مشارکت آنان زمان مي برد، در هر منطقه اي عرصه خالي پيدا کرديم و آن را کليدکار کرديم به طوري که در اين عرصه محله اي را با ويژگي هاي قابل قبول وزارت راه و شهرسازي با تراکم و خدمات قابل قبول مانند مدرسه، درمانگاه، پارک و فضاي ورزشي ايجاد مي کنيم و با اهالي توافق مي کنيم اين فضا را با فضا و محله قديمي و فرسوده آن ها تاخت بزنيم به طوري که آن فضاي قديمي را بدهد و يکي از واحدهاي مسکوني با مساحت يک و دو دهم برابر يعني 120 درصد واحد قبلي اش در محله جديد بگيرد.


وي با بيان اينکه دولت کمک مالي مي کند افزود: مي خواهيم زندگي اين گروه هاي ضعيف تر اجتماعي را ارتقا دهيم به اين ترتيب فضاي فرسوده قبلي به تدريج تملک مي شود و محله جديد را در آنجا مي سازيم بنابراين منظور از زمين مجاني، تنخواه گردان ماست.
مشاور رئيس جمهور در امور هماهنگي نوسازي بافت هاي فرسوده گفت: در هر محله يک قطعه زمين دولتي را گرفتيم و در آنجا کار را آغاز مي کنيم و سپس محله دوم را با آن جايگزين مي کنيم.


وي در پاسخ به اين پرسش که آيا اين فقط شامل چه کساني مي شود؟ گفت: محله نوسازي شده براي همه ساکنان محله قبلي است .
ترکان گفت: در اين طرح ، توسعه گر داريم و عرصه و زمين را در اختيار او قرار مي دهيم و او محله جديدي مي سازد، فضاهاي ساختماني را خودش مي سازد اما هزينه زيرساخت ها را دولت از بودجه عمومي مي دهد.


وي افزود: بهره برداران اين طرح مالکان بافت هاي فرسوده هستند و توسعه گر، سرمايه گذار احداث فضاهاست و دولت هم حمايت هايي از اين طرح مي کند از جمله زمين هايي را به عنوان تنخواه گردان اول در اختيار مي گذارد، همچنين مجوزها را بدون دريافت هزينه هاي تعرفه هاي متداول، صادر مي کند و نيز هزينه سرمايه گذاري زيربناهاي محله را مي پردازد.


ترکان با بيان اينکه پس از آنکه توسعه گر نيمي از خانه هاي ساخته شده را به اهالي محل داد، مازاد را مي فروشد، اضافه کرد: براي خريداران اين واحد ها تسهيلات ارزان در نظر گرفته ايم و يارانه سود آن را دولت مي پردازد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سرشماری ۱۴۰۵ ستون فقرات برنامه‌ریزی، عدالت و حکمرانی هوشمند چهارمحال و بختیاری
تأکید استاندار زنجان بر حرفه‌ای‌سازی سازمان‌های مردم‌نهاد و پایداری مالی آن‌ها
گلخانه‌ها، موتور محرکه امنیت غذایی و ارزآوری پایدار؛ نگاهی به موفقیت هرمزگان و قزوین
گام مشترک ایران و عراق در تقویت امنیت مرزها
ساخت ماکت‌های زیبا با وسایل دور ریختنی
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
اعزام تیم موی‌تای ایران به مسترز ابوظبی ۲۰۲۶
استقرار ۸ تیم راهداری در محور‌های مواصلاتی هشترود
پیام مشترک نماینده ولی فقیه در گیلان و استاندار در پی درگذشت چشم پزشک برجسته کشور و نیکوکار گیلانی
بازگشایی مسیر گردنه سخوید
توسعه زیرساخت‌های آموزشی ، ورزشی ماهنشان در دستور کار
فراجا درصف اول مقابله با فتنه اخیر کشور بود
روایت توطئه شکست خورده آمریکایی–صهیونی در جمع رسانه‌های پاکستان
بر زمین افتادن دومین طشت رسوایی کشته سازی شبکه ایران اینترنشنال درگلستان
هشدار نماینده سنای پاکستان درباره تشدید تنش‌ها در خلیج فارس
توسعه تجارت ملی با اتصال بندر خشک پیشگامان به بندر شهید رجایی
پرداخت تسهیلات به کسب و کار‌های دانش بنیان در کهگیلویه و بویراحمد
ملی‌پوشان مهابادی ترامپولین ایران در اردوی کیش
موکب حسینه اعظم زنجان میزبان عاشقان مهدی
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
استان یزد بارانی ‌می‌شود
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)