• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۹۳۹۴۷
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۵
سیاسی » سیاست خارجی
قاسمی در واکنش به بیانیه پارلمان اروپا:

ادعاهای نادرست مبتنی بر فریبکاری فاقد ارزش است

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به بیانیه تعدادی از نمایندگان پارلمان اروپا تصریح کرد: چنین ادعاهای نادرست را که مبتنی بر فریبکاری و فرضیات ناصحیح است، فاقد هرگونه اعتبار و ارزش تلقی می کنیم.

چنین ادعاهای نادرست مبتنی بر فریبکاری را فاقد هرگونه اعتبار و ارزش می‌دانیمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه ای وزارت امور خارجه، بهرام قاسمی در واکنش به صدور بیانیه اخیر برخی از اعضای پارلمان اروپا درخصوص جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: تعداد محدودی از نمایندگان پارلمان اروپا که به ارتباط با برخی گروه های معاند و گروهک منافقین مشهور هستند، تلاش کرده اند با سوءاستفاده از موقعیت خود ادعاهای غیرواقعی درباره وضعیت حقوق بشر در ایران مطرح کنند.
وی افزود: گروهک تروریستی منافقین نیز در ادامه اقدامات مشابه و آمارسازی های قبلی خود و در یک اقدام مزوّرانه، همچون همیشه و گذشته اسامی برخی از نمایندگان پارلمان اروپا را به عنوان حامی بیانیه یاد شده و بدون اطلاع و امضای آنان منتشر کرده است. این در حالی است که بسیاری از نمایندگان فعال و آشنا با مسائل ایران و منطقه در پارلمان اروپا، به سبب آگاهی از ماهیت این اقدام غیرحرفه ای و غیراخلاقی همواره از همراهی با آن سر باز زده اند.
سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: ما این اقدام را تلاشی برای تاثیرگذاری در فرایند تعامل و همکاری و روابط رو به رشد جمهوری اسلامی ایران و کشورهای اروپایی که آثار بسیار سازنده و مثبتی در همه زمینه ها برای طرفین داشته است، می دانیم.

قاسمی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران ضمن محکوم کردن این گونه ترفندهای روانی و تبلیغاتی، معتقد به تعامل سازنده و مبتنی بر احترام متقابل با اتحادیه اروپا در همه زمینه های مورد علاقه دو طرف از جمله در زمینه موضوعاتی مانند چگونگی گسترش همکاری های دو جانبه، مسائل زیست محیطی، مبارزه با مواد مخدر، مبارزه با تروریسم، قاچاق انسان و جنایات سازمان یافته، حقوق بشر و دیگر موضوعات مبتلابه جامعه جهانی است و اعتقاد دارد صدور اینگونه بیانیه های بی اساس و بی اعتبار، جایگاه و منزلت پارلمان اروپا را خدشه دار می کند؛ لذا انتظار دارد نمایندگان پارلمان اروپا با حساسیت های لازم در قبال اینگونه بیانیه ها و با تفکر و دقت لازم و ضمن کنکاش از طراحان و تهیه کنندگان آن برخورد کنند.
سخنگوی وزارت امور خارجه اضافه کرد: بدون تردید هر گونه تلاش برای قبولاندن ارزش های خاص یک کشور یا منطقه به سایر جوامع با فرهنگ ها، آداب و سنن متفاوت، تلاشی در جهت رجعت به پارادایم های کهنه و منسوخ در روابط بین المللی است. ما چنین ادعاهایی را که مبتنی بر فریبکاری، فرضیات ناصحیح و ناآگاهانه است، فاقد هر گونه اعتبار و ارزش تلقی می کنیم.
قاسمی در پایان همچنین با تاکید بر عزم جمهوری اسلامی ایران بر مبارزه با پدیده شوم تروریسم افزود: جمهوری اسلامی ایران در راستای محو ریشه های تروریسم، ناامنی و بی ثباتی در منطقه، هیچ گونه شکی به خود راه نمی دهد و با تمام قوت و توان با این بلیّه زشت و نفرت انگیز مبارزه خواهد کرد. در این خصوص، اقدامات بجا و موثر نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به خصوص سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مبارزه بی امان با جریان های تکفیری و تروریستی منطقه بدون توجه به یاوه گویی های حامیان تروریست های جنایتکار ادامه خواهد یافت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف نقطه حادثه‌خیز و اصلاح طرح هندسی محور ورودی شهرستان فرخشهر
اجلاس جهانی تغییر اقلیم در برزیل
ذوب‌آهن در خانه گل‌گهر سیرجان پیروز شد
نجات جان ۳۰ نفر در حادثه آتش‌سوزی یک مجتمع مسکونی زنجان
گرامیداشت یاد شهدای پایگاه بسیج و مسجد امام حسن عسکری (ع) علی‌آباد کتول
کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در لارستان
تشییع پیکر مادر شهید کاظمی در تبریز
سمنان؛ پیشتاز در اهدای مستمر خون در کشور
برپایی اردوی جهادی پزشکی در پیشوا
دیدار وزیر علوم با دانشجویان سیستان و بلوچستان
تجلیل از برترین‌های جشنواره فانوس در تبریز
بررسی راهکار‌های قضایی برای تسریعِ ترخیص وسایل نقلیه رسوبی در گیلان
اختتامیه مرحله استانی نخستین جشنواره ملی هنری «نسل امید» در مشهد
راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌برداری می‌رسد
اجرای ۱۵۰ طرح مطالعات آبخیزداری در آذربایجان‌غربی
توافق نامه ساخت مدرسه ۱۵ کلاسه در ورامین امضاء شد
اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال یارانه برای مطبوعات کشور
از مرمت حسینیه امینی‌ها تا راهیابی آثار هنرمند قزوینی به جشنواره آوای صلح و فیلم شهر
برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت در ایزدخواست
 نسل امروز، ادامه‌دهنده راه ایستادگی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)