معرفی برترینها فوتبال روی میز جام رمضان فارس
برترینهای فوتبال روی میز (فوتبال دستی) جام رمضان فارس شناخته شدند.

به گزارش خبرگزاری
صدا و سیما ، مرکز فارس ، کارشناس مسوول ورزش و جوانان فارس گفت: در این دیدارها که دیشب در سالن خانه فوتبال روی میز ورزشگاه حافظیه شیراز برگزار شد ورزشکاران شرکت کننده در بخش انفرادی و دو نفره (دوبل) با هم به رقابت پرداختند.
صلواتی افزود: در بخش انفرادی، امیر ارسلان فهندژ سعدی نشان طلا را بر گردن آویخت؛ حسین عرب سعدی صاحب نشان نقره شد؛ پژمان قرقانی به مدال برنز بسنده کرد و حسینعلی قربانی از آباده در رده چهارم ایستاد.
وی گفت: در بخش دو نفره پژمان قرقانی و سعید زیلاب پور از شیراز بر سکوی قهرمانی ایستادند ؛ امیر ارسلان فهندژ سعدی و حسین عرب سعدی از شیراز نائب قهرمان شدند؛ محمد علی خدادادی و حسین علی قربانی از شهرستان آباده عنوان سوم را از آن خود کردند و میلاد علمدار و محمد نعمت اللهی هم از شیراز و آباده چهارم شدند.