پخش زنده
امروز: -
22 گروه کارشناسی کار نظارت بر بهداشت و سلامت فرآورده های خام دامی در استان چهارمحال و بختیاری را بر عهده دارند.
ماه تا 14فروردین ، در
ایام تعطیل ، غیر تعطیل و ساعات غیر اداری اقدام به نظارت و بازرسی از رستوران ها،
مراکز عرضه گوشت قرمز، مرغ و ماهی فروشی ها، فروشگاه های زنجیره ای و کشتارگاه ها می
کنند.عبد المحمد نجاتی
افزود: بمنظور رعایت اصول بهداشتی در امر تولید، توزیع و عرضه فراورده های خام
دامی 9 اکیپ ثابت و 13 اکیپ سیاربر سلامت فرآورده های خام دامی در سطح استان فعالیت می کنند.
به گفته وی این طرح با حضور بیش از 500 نفر بازرس، کارشناس و دکتر دامپزشک در ایام تعطیل و غیر تعطیل به مدت 20 روز انجام می شود.
وی از مردم خواست: گوشت سفید و قرمز و سایر فراورده های خام دامی را از مراکز مجاز تهیه نمایند و در صورتی که موارد غیر بهداشتی مشاهده نمودند، می توانند از طریق شماره 1512 گزارش های خود را به دامپزشکی اعلام نمایند.