• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۱۶۹۴۹
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۱:۰۹
بوشهر » اجتماعی
استان بوشهر؛

احتمال تخلیه روستاهای حاشیه رودخانه مُند براثر بارش‌های شدید

بارش باران که از شنبه در استان بوشهر آغاز شده است و همچنان در این استان ادامه دارد، در شهرستان‌های جنوبی بیشتر بوده و پرشدن سد و بندها و آبگرفتگی معابر را به دنبال داشته است.

ادامه بارش‌های شدید؛ احتمال تخلیه روستاهای حاشیه رودخانه مُند
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، موج جدید بارش‌ها از چهارشنبه آغاز شده و آن طور که هواشناسی پیش بینی کرده تا پایان فردا ادامه دارد. در موج جدید بارش‌ها مانند موجی که از شنبه تا سه شنبه فعال بود شهرستان‌های دیر، کنگان، جم و عسلویه شاهد بیشترین بارش بوده‌اند البته این بار شهرستان دشتی و مناطق شرقی استان هم اضافه شدند.
دیگر مناطق استان بوشهر نیز مانند شهرستان دشتستان و بوشهر هم امشب شاهد بارش شدید باران بودند. در بخش های کوهستانی بوشکان و ارم دشتستان بارش باران همچنان ادامه دارد.

به مردم این شهرستان‌ها و بخش‌های شرقی شهرستان دشتی و و بخش ساحلی تنگستان درباره تداوم باران‌های شدید وسیل آسا هشدار داده شده است.آب معابر این شهرستان‌ها را گرفته و سدها و بندها سر ریز کرده‌اند.

محور سیراف به جم نیز به علت ریزش کوه به طور موقت یک طرفه شده است.

در جم در این چند روز بیش از میزان میانگین سالانه باران باریده و این شهر شاهد بارش بیش از 300 میلیمتر باران بوده است.

فتح اله نوروزی فرماندار جم از احتمال طغیان رودخانه‌ها خبر داده و از ساکنان مناطق نزدیک به سدها و بندها خواسته خانه هایشان را ترک کنند.

فرماندار شهرستان دشتی هم به خبرگزاری جمهوری اسلامی گفته است: بارندگی های شدید چند روز گذشته در استان های بوشهر و فارس موجب طغیان بی سابقه رودخانه مند شده است و چندین روستای حاشیه رودخانه را به صورت جدی تهدید و احتمال تخلیه آنها وجود دارد.

غلامرضا مهرجو افزود: حجم عظیم بارندگی در حوزه آبریز رود مند در استان فارس سبب شده دریچه های سدهای تعبیه شده بر روی این رودخانه در بالا دست رودخانه مند باز و حجم بی سابقه‌ای آب بر بستر این رودخانه سرازیر شود.

وی به ساکنان روستاهای حاشیه مند در بخش شنبه و طسوج و بخش کاکی هشدار داد که امشب و فردا صبح آماده باشند تا در صورت طغیان بیشتر آب روستاهای خود را تخلیه کنند.

مهرجو افزود: تا عصر امروز 128 میلیمتر باران در شهر خورموج مرکز شهرستان دشتی و در شهر شنبه 165 میلیمتر باران باریده است.

وی گفت: به علت بالا آمدن آب بر روی پل آب نمای روستای کِردِلان راه این روستا به سمت شنبه قطع شده است و ساکنان این روستا می توانند از راه فرعی و خاکی از مسیر باغان آمد و شد کنند.

در همین حال مدیرکل مدیریت بحران استان بوشهر گفت: در تلاش هستیم که بارش‌های سیل آسا کمترین خسارت را در پی داشته باشد.

قاسم قائدی افزود: بارش‌های سیل آسا تا کنون مصدومی نداشته است.

اداره کل هواشناسی استان بوشهر در اخطاریه امروز خود اعلام کرد: با توجه به تداوم بارندگی‌ها تا پایان روز جمعه و تشدید بارندگی‌ها به‌ویژه در نیمه جنوبی و مناطق شرقی و همچنین بارش سنگین در بالا دست این مناطق در استان فارس، خطر سیلاب و طغیان رودخانه‌ها در مناطق جنوبی و شرقی استان را تهدید می‌کند.

در این اخطاریه آمده است: از عصر جمعه همزمان با خروج تدریجی سامانه بارشی از استان، وزش باد شدید شمال غربی ابتدا در سمت شمال استان و به تدریج در سواحل مرکزی و جنوبی استان آغاز می‌شود. با توجه به تداوم وزش باد شدید شمال غربی تا روز دوشنبه ، طی این مدت (عصر روز جمعه تا روز دوشنبه آینده) خلیج فارس مواج و متلاطم خواهد بود. پیش بینی می شود در روز شنبه سرعت وزش باد به بیش از 50 کیلومتر در ساعت و ارتفاع موج به بیش از دو و نیم متر برسد. بر این اساس هشدار داده می‌شود در این مدت از ترددهای دریایی به ویژه تردد شناورهای سبک و تفریحی خودداری شود.

همچنین پس از خروج تدریجی سامانه بارشی از استان یک توده هوای سرد بر استان حاکم می‌شود که پیش بینی می‌شود دمای هوا از جمعه شب تا روز یکشنبه به طور میانگین 6 تا 12 درجه سانتیگراد کاهش یابد. بر این اساس نسبت به تنش دمایی در محصولات کشاورزی هشدار داده می‌شود.

همچنین هواشناسی با توجه به غلظت بالای رطوبت هوا و همچنین کاهش دما طی روزهای آینده، پیش بینی کرده است پدیده مه در روزهای آینده به‌ویژه در مناطق غیر ساحلی سبب کاهش شدید دید افقی شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور با شور و شعور نوجوانان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
رئیس قوه قضائیه وارد اصفهان شد
آمادگی جبهه مستقلین و اعتدالگرایان ایران برای حضور در انتخابات شوراها
رئیس قوه قضاییه وارد استان اصفهان شد
افتتاح نمایشگاه توانمندی هنرستان‌های مراغه
حقیقت جویی موضوع برگزیده یک جشنواره کتابی
استقبال گسترده مردم فریمان از پایگاه سیار اهدای خون
برگزاری نمایشگاه قرآن و عترت در لرستان
کتابهای حوزه مقاومت در هفته ای که گذشت
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سرخه
پیش بینی جوی پایدار در بیشتر مناطق کشور
برگزیدگان چهارمین رویداد «مشهد، شهر کتاب‌خوان‌ها» معرفی شدند
آشنایی کودکان با تاریخچه ساعت در یک کتاب
فروش بیش از ۲۵ هزار جلد کتاب در پویش مژده گل
اعلام زمان خاکسپاری پیکر عنایت بخشی
پیام تسلیت رئیس سازمان سینمایی در پی درگذشت عنایت بخشی
جریمه ۲۰ درصدی پرسپولیسی‌ها بابت ناکامی در بازی‌های اخیر
۸ طلا و برنز نمایندگان کاراته ایران در لیگ جهانی فجیره امارات
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۷ بهمن
رئیس‌جمهور فرارسیدن روز ملی صربستان را تبریک گفت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام
واکسیناسیون تب برفکی دام‌ها در طارم ، زنجان
دوازدهمین نمایشگاه سالانه گل ارکیده در شیکاگو
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز
راه‌آهن سریع‌السیر ارومیه – تبریز؛ مسیر جدید رشد و تجارت در شمال‌غرب کشور
امروز هوای ۲۰ شهر خوزستان آلوده است
حادثه مرگبار بر اثر برخورد پراید و تریلی در میمه
رفع تصرف چند هزار متر مربع از اراضی دولتی در خوزستان
نبرد با ایران برای ترامپ درس عبرت خواهد شد
مراسم چهلم شهدا و جانباختگان فتنه آمریکایی - صهیونی دی
متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سال آینده به ۹۰ درصد می‌رسد
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
حضور داور کردستانی در کلینیک داوری جهانی رشته کاراته  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)
عصبانیت رژیم صهیونیستی از توهین ترامپ به هرتزوگ  (۱ نظر)