• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۵۸۱۰۷
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۵ - ۰۰:۳۱
اجتماعی

آیت الله هاشمی رفسنجانی پژوهشگری نواندیش بود

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام: مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی انسانی فاضل و پژوهشگری نو اندیش در حوزه علوم انسانی بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، حجت الاسلام والمسلمین مجید انصاری در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: مرحوم هاشمی رفسنجانی در جریان انقلاب اسلامی نقشی تعیین کننده داشت و الگوی مبارزین بود.
وی گفت: واکنش ها به ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی بسیار گسترده است و نشان دهنده جایگاه و نقش برجسته ایشان در تاریخ معاصر و انقلاب اسلامی است.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: مرحوم هاشمی رفسنجانی مدیری برنامه ریز و توسعه گرا در دوره ریاست جمهوری و فرمانده ای شجاع در دوران دفاع مقدس بود و در تمام عرصه های اساسی و بنیادین نظام حضوری تاثیر گذار داشت.
انصاری گفت: آیت الله هاشمی رفسنجانی شخصیتی صبور و فراجناحی بود و مصلحت اندیشی و برای خدا از خود گذشتن از ویژگی های او بود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی افزود: مرحوم هاشمی رفسنجانی انقلاب اسلامی را بیش از همه چیز دوست داشت و معتقد بود این انقلاب باید تداوم یابد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به نقش اساسی مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی در تعیین و تداوم رهبری مقام معظم رهبری گفت: ایشان معتقد بود از جایگاه و نفوذ کلمه رهبری باید دفاع شود.
انصاری افزود: مرحوم هاشمی رفسنجانی معتقد بود اگر به نام اسلام نتوانیم کشور را بسازیم کشور شکست خواهد خورد.
وی گفت: اینکه بگوییم شخیصت هایمان اینگونه بودند رسم ادب است اما اگر در پی الگو سازی در نسل های آینده نباشیم برنامه هایمان کم خاصیت خواهد بود.
معاون حقوقی رئیس جمهور افزود: باید شخیصت هایی را که داریم اندیشه ها و اقداماتشان را به نسل آینده معرفی کنیم.
وی گفت: الان فضایی بسیار عاطفی توام با اندوه برای معرفی آیت الله هاشمی رفسنجانی ایجاد شده است که خوب است که بگوییم ایشان که بودند و چه کردند اما این سوال هست که چه تعداد از جوانان حوزه های ما می توانند هاشمی ، مطهری یا بهشتی شوند.
انصاری افزود: یک توطئه وسیعی از سوی دشمنان اسلام است که الگوهای بزرگ مسلمانان را از آنان بگیرد زیرا جامعه ای که الگو نداشته باشد بی هویت و معلق است.
حجت الاسلام و المسلمین غلامرضا مصباحی مقدم هم در این برنامه گفت: مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی جزو معدود افرادی بود که پا به پای امام (ره) در نهضت اسلامی مبارزه کرد.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی از ارکان و ستون های نظام بود و از زیر بار هیچ مسئولیتی شانه خالی نکرد.
وی گفت: مرحوم هاشمی رفسنجانی خودش را فرا جناحی تعریف کرده بود و عملکردش هم غالبا همینگونه بود.
مصباحی مقدم افزود: مرحوم هاشمی رفسنجانی بر اساس اعتقاد به ولایت فقیه و ضرورت محور قرار گرفتن آن از مقام معظم رهبری حرف شنوی داشت.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم هم در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی از شخصیت های شناخته شده پیش و پس از انقلاب اسلامی بود که عضو فعالی از مبارزات و نهضت با شخصیتی جدی موثر و متنفذ بود.
آیت الله محمد یزدی افزود: مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی شخصیتی فعال و زیرک بود که در همه دوران های پیش و پس از انقلاب اسلامی حضوری فعال داشت.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: اختلاف نظر و سلیقه بین طلاب و فضلا طبیعی است و در حالی که من با مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی بی پرده حرف می زدم و ایشان توجه می کرد دوستان با آن مرحوم با تعارف سخن می گفتند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پاییز حبله رود و رونق گردشگری در فیروزکوه
گرامیداشت یاد شهیدان ابراهیم هادی و مهدی زین الدین
دانش آموزان باید روایتگر توانمندی‌ کشورمان در دفاع مقدس ۱۲ روزه باشند
خاموشی ۲۰ فلر نفتی در خوزستان
عزاداری مردم کیش در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت دکتر مرتضی رضیعی
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در قرارگاه منطقه‌ای کربلا
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
دیدار بسیجیان پلدختر با نماینده ولی فقیه در لرستان
همایش فاطمی هیئت‌های مذهبی دانش‌آموزی زنجان
تکمیل و پایش اطلاعات انبارها و مراکز نگهداری کالا در شهریار
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشکیل کمیسیون هنر و رسانه بنیاد شهید
تاکید نمایندگان مجلس بر افتتاح بیمارستان شهدای اسلامشهر تا دهه فجر
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)