• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۹۹۱۴۰
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۵:۵۶
بین الملل » سیاسی

ارنست: اعتبار بین المللی روسیه در گرو عمل به مفاد توافق سوریه است

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما  ،سخنگوی کاخ سفید با اشاره به توافق آمریکا و روسیه بر سر توقف درگیری ها در سوریه مدعی شد مسکو به مفاد توافق پایبند نبوده و در روان سازی ورود کمک های انساندوستانه به این کشور ناکام مانده است. 

سخنگوی کاخ سفید در پاسخ به اختلاف نظرهای درونی دستگاه حاکمیتی آمریکا بر سر همکاری با روسیه در سوریه ، این اختلاف نظرها را عادی خواند و افزود: « با توجه به شرایطی که در سوریه حاکم است دولت آمریکا گزینه های کمی در اختیار دارد تا شرایط پیچیده این کشور را سر و سامان بدهد. لذا تصمیم بر این شد وزیر امور خارجه کری از فرصتی که برای همکاری با روس ها بدست آمد استفاده و آنان را وادار کند از نفوذی که بر رژیم اسد (بشار اسد ، رئیس جمهور سوریه) دارند برای کاهش خشونت ، روان سازی امداد رسانی به مردم و فراهم آوردن زمینه انتقال سیاسی قدرت استفاده کنند. هم اکنون گزینه مشروع دیگری در اختیار نداریم.»
جاش ارنست با اشاره به ادعایی که دونالد ترامپ ، نامزد حزب جمهوریخواه در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو مطرح کرده بود مبنی بر اینکه رئیس جمهور اوباما در آمریکا متولد نشده است و نیز با اشاره به این حقیقت که ترامپ هم اکنون ادعای خود را پس گرفته گفت: « رئیس جمهور هنگامی که پنج سال پیش سند تولد خود را منتشر کرد به این بحث ها پایان داد و هم اکنون این رای دهندگان هستند که باید با بررسی ادعاهای نامزد یاد شده تصمیم بگیرند به چه کسی رای بدهند.»
وی در پاسخ به پرسش دیگری درباره سوریه و اینکه آیا رئیس جمهور ابزار دیگری در اختیار دارد تا ورود کمک های انساندوستانه را به این کشور تضمین سازد مدعی شد: « دولت آمریکا وظیفه ای را که به عهده داشته انجام داده و از متحدانش در سوریه قول گرفته مانع ورود کمک های انساندوستانه به مناطقی که به این کمک ها به شدت نیاز است نشوند. اما رژیم اسد به قول هایی که داده وفادار نبوده و درخواست ها برای روان سازی کمک به مردم را رد کرده است. لذا این کوتاهی را رئیس جمهور پوتین و روس ها باید پاسخگو باشند. زیرا آنها متعهد شدند که از نفوذ خود بر رژیم اسد استفاده کنند و ضمن کمک به کاهش خشونت ها زمینه را برای ورود کمک های انساندوستانه فراهم آورند. حال یا روس ها از پس این کار بر نمی آیند و از آن نفوذی که ادعا می کردند و ما فکر می کردیم وجود دارد برخوردار نیستند و یا شاید نمی خواهند همکاری کنند. در هر صورت این بدان معنی است که روس ها به مفاد توافق وفادار نیستند.»
جاش ارنست در پاسخ به پرسشی درباره استقرار نیروهای ویژه ی ارتش آمریکا در ترکیه برای کمک به ارتش این کشور در سوریه نیز گفت: « راهبرد ما این است که به ارتش ترکیه کمک کنیم دستاوردهایی را که اخیرا در جنگ ضد داعش و در نوار مرزی با سوریه بدست آورده است، حفظ کند. نزدیک به یک ماه پیش بود که ارتش ترکیه به کمک نیروهای ائتلاف ضد داعش عملیاتی را علیه تروریست ها در مرز با سوریه آغاز کرد. همچنان که این عملیات به پیش می رود ارتش آمریکا نیز از آن حمایت خواهد کرد.»
ارنست افزود: « تا وقتی که روس ها به تعهدات خود در قالب توافق آتش بس در سوریه پایبند نمانند هیچ همکاری یا هماهنگی نظامی با آنان در سوریه صورت نخواهد گرفت. در اینجا پای اعتبار روسیه در میان است و دنیا منتظر است ببیند آیا روس ها آنگونه که ادعا می کنند در سوریه نفوذ دارند یا خیر.»
جاش ارنست همچنین گفت هیلاری کلینتون ، نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل با برخی سران کشورهای شرکت کننده در نشست دیدار می کند و چنین دیدارهایی غیرمعمول نیست.
جان کاسیچ ، فرماندار اوهایو و یکی از نامزدهای ناکام حزب جمهوریخواه در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو در آمریکا با اشاره به توافقنامه تجاری مشارکت در اقیانوس آرام (Trans-Pacific Partnership, TPP) و گفتگویی که با باراک اوباما ، رئیس جمهور در همین زمینه داشت، گفت بار دیگر باید منافع کشور را بالاتر از منافع سیاسی قرار بدهیم.
جان کاسیچ که همراه با جاش ارنست ، سخنگوی کاخ سفید در نشست خبری روز جمعه کاخ سفید شرکت داشت، مدعی شد دو کشور چین و روسیه در مخالفت با توافقنامه تجاری TPP بسیار پرجنجال ظاهر شدند.
کاسیچ ادعا کرد: « رئیس جمهور چین هر روز شیوه های سرکوبگرانه تازه تری را برای حکومت بر مردم کشورش به کار می گیرد. وی حتی تا جایی پیش رفته است که می خواهد مشارکت جوانان چینی را در سیاست ممنوع کند. فقط این نیست زی (رئیس جمهور چین) و مقام های این کشور علاوه بر سرکوبگری از فشار بر کره شمالی سر باز می زنند. آنان با حمایت از پیونگ یانگ به دیگر کشورها اجازه نمی دهند درباره امنیت خود به جمع بندی برسند. ولادیمیر پوتین (رئیس جمهور روسیه) شاید هر روز صبح که از خواب بیدار می شود به این بیندیشد که چگونه کاری را که در شبه جزیره کریمه آغاز کرد به سرانجام برساند. او به اوکراین فکر می کند و اینکه چگونه می تواند این کشور را غارت کند. و یا حتی همین اقدام هایی که او هم اکنون برای تهدید کردن کشورهای شبه جزیره بالکان در دستور کار دارد. متاسفم منظورم بالتیک بود. لذا دوستان موضوع خیلی ساده است. آیا در تجارت بازنده هم داریم؟ بله داریم. و به همین علت باید نظامی را دستور کار قرار بدهیم که بر اساس آن مردم برای شغل های نو در آینده بازآموزی کنند.»
وی افزود: « هم اکنون کشورهایی همچون ویتنام در آسیا هستند که از نگاه اقتصادی چندان قوی نیستند اما دست مشارکت به سوی ما دراز کرده اند و اگر ما از آنان رو برگردانیم مجبور می شوند به چین اتکا کنند. لذا هم اکنون وقت آن رسیده که مواضع سیاسی را کنار بگذاریم و در سطح کلان برای کشور تصمیم گیری کنیم. نمی توانیم درهای کشور را ببندیم و بقیه کشورهای دنیا را نادیده بگیریم.»
کاسیچ با اشاره به مقاله ای که در حمایت از توافق TPP در وال استریت ژورنال منتشر کرده بود گفت برخی در واکنش به این حمایت از من پرسیده اند آیا تو واقعا جمهوریخواه هستی؟ چرا از چیزی حمایت می کنی که رئیس جمهور (اوباما) پشت آن قرار دارد. در آمریکا نمی توانیم چنین مسائلی را مطرح کنیم که برای مثال چون فردی جمهوریخواه است نباید از مواضع دموکرات ها حمایت کند یا برعکس. من با رئیس جمهور اوباما بر سر مسائل فراوانی اختلاف نظر دارم. اما این ایده که فرد دموکرات نمی تواند با جمهوریخواه همکاری کند یا برعکس غلط است. مسائلی هست همچون بدهی ؛ تامین اجتماعی ، مراقبت های پزشکی و درمانی که اگر ما همیشه در دعوی و مناقشه به سر ببریم هیچگاه حل و فصل نمی شوند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دعوت مسئول کمیته مچ اندازی چهارمحال و بختیاری به مسابقات جایزه بزرگ تهران
کشف ۳۰ کیلوگرم مواد مخدر در سلماس
آغاز جشنواره تئاتر کردستان در بیجار
با خروج اتباع غیرمجاز، ۳ هزار کلاس درس آزاد شد
جشنواره گذر پاییزی در دیار هگمتانه
همایش بزرگ خانواده بسیج در بویین میاندشت
سانحه رانندگی در جاده سمیرم–یاسوج
در مسئله حجاب مسئولان کم کاری کرده‌اند
تفاهم نامه همکاری‌های دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با شرکت شهرک‌های صنعتی
آبدانان؛ امروز و فردا هم میهمان رسانه ملی است
بازگشت بالگرد هلال احمر به آشیانه پس از اطفاء حریق جنگل های شرق استان
استشمام عطر شهادت در مزار شهدای بوکان
بهره برداری از سد دالکی تا سه سال دیگر
ضرورت تداوم حمل کالا از بنادر خوزستان توسط نیسان داران
ایران بازیگر اصلی محصولات باغی در جهان
برگزاری اجلاسیه ۷۰۰ شهید شهرستان نقده
دیدار معوقه پاس کردستان در لیگ برتر بسکتبال کشور
اولین دوره تربیت مربی عفاف و حجاب در قم آغاز شد
برپایی نمایشگاه توانمندی‌های مددجویان کمیته امداد پلدشت
صیانت از امنیت غذایی کشور با کمک مراکز تحقیقات کشاورزی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
قاچاق با کارت سوخت شخصی
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
۹ صندوق سرمایه‌گذاری سود سهامداران را مکانیزه واریز کردند  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)