• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۸۰۵۹۴
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۹:۵۵
بین الملل » تحلیلی

یک مقام آمریکایی: کشته شدن سخنگوی داعش درحمله روسیه را نمی توان تائید کرد

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، معاون مشاور امنیت ملی آمریکا تاکید کرد شواهدی وجود ندارد که سخنگوی (گروهی تروریستی تکفیری ) داعش در حمله روسیه کشته شده باشد.

آوریل هینز در گفتگو با کریستین امانپور مجری تلویزیون سی ان ان همچنین درباره  احتمال ورود ده هزار آواره سوری به آمریکا گفت: تحقق این هدف جای خوشحالی دارد، زیرا این خود بخشی از حل بحران است. اما شکی نیست که این تعداد در مقابل خیل عظیم آوارگان سوری، اندک است حتی زمانی که به بحران آوارگان در سطح جهانی نگاه می کنیم می بینیم این درصد حتی کمتر هم می شود. واقعیت است نگاه رئیس جمهور آمریکا به این قضیه این بوده است که این بحران را به شکلی چند وجهی و چندجانبه حل کند. واقعیت این است که هیچ کشوری نمی تواند به تنهایی این مشکل را حل کند. بخشی از این راه حل ، از طریق کمک برنامه آوارگان آمریکاست. کمتر از یک سال پیش در رابطه با بحران سوریه، رئیس جمهور به دولت خود گفت که می خواهد کشورش دست کم ده هزار آواره سوری را بپذیرد و ما این تعداد را پذیرفته ایم و احتمالا کمی بیشتر از این وارد آمریکا شوند. در هر حال هنوز کارهای زیادی است که باید انجام دهیم.
امانپور پرسید، اما بسیاری از متحدان آمریکا در سراسر جهان، انبوهی از این آوارگان را پذیرفته اند که رقم ده هزار نفری که آمریکا پذیرفته است ، در برابر آن بسیار اندک است. رئیس کمیته بین المللی نجات اعلام کرد آمریکا نباید به رقم ده هزار نفر بسنده کند و باید دست کم یکصد و چهل هزار تن را در سال دوهزار و هفت بپذیرد. باید قبول کنیم که آمریکا امکانات و فضای لازم را برای این منظور دارد. چه مانعی وجود دارد که آمریکا در این خصوص سخاوت بیشتری نشان نمی دهد؟
آوریل هینز گفت: ما می توانیم به این قضیه از زوایای مختلف نگاه کنیم. اول اینکه ما بزرگترین برنامه آوارگان و پناهجویان را در جهان داریم. البته این بدان معنا نیست که ما بیشترین تعداد سوری ها یا بیشترین تعداد آوارگان را پذیرفته ایم، زیرا بسیاری از کشورها این موارد را به عنوان درخواست پناهندگی تلقی می کنند. در واقع ما برنامه آوارگان و پناهجویان خود را به شکلی سخاوتمندانه گسترش داده ایم و امسال قرار است در کل هشتاد و پنج هزار نفر را قبول کنیم. در پاسخ به این سوال که چرا ما عده بیشتری از آوارگان سوری را نمی پذیریم، باید بگویم که ما تعداد بیشتری از سوریها را قبول خواهیم کرد. از طریق برنامه آوارگان و پناهجویان آمریکا، زیرساختهای بسیار زیادی ایجاد شده است تا عده بیشتری را قبول کنیم.
این مقام آمریکایی درباره هشدار ترامپ درباره ورود آوارگان سوری گفت، من نمی خواهم نگرانیها و ترس مردم را بی دلیل بدانیم. من قبول دارم که مردم درباره تروریسم در سراسر جهان و اینکه ما اجازه می دهیم چه کسانی وارد کشورمان شوند، نگران هستند. اما باید در این خصوص به سابقه کاری ما نگاه کنید. از حدود هشتصد و پنجاه هزار نفری که در چارچوب برنامه آوارگان و پناهجویان، وارد آمریکا شده اند، بسیار کمتر از یک درصد، در رابطه با تروریسم بازداشت یا اخراج شده اند. در واقع ما این افراد را می شناسیم. ما گروههایی را به خارج از آمریکا می فرستیم تا با آنها مصاحبه کنند. ما درباره صحت اطلاعاتی که به ما داده اند، تحقیق می کنیم و آن را با نهادهای مختلف از جمله دستگاههای اطلاعاتی و امنیت ملی و وزارت خارجه و اف بی آی کنترل می کنیم. این فرایند معمولا بیش از یک سال و در برخی موارد تا دو سال طول می کشد. در واقع عبور از این مراحل برای پذیرفته شدن به داخل آمریکا، بسیار دشوار است.
امانپور پرسید: بحثهایی میان روسیه و آمریکا بر سر اینکه چه کسی عدنانی سخنگوی داعش را کشته است، وجود دارد . نظر شما چیست؟
آوریل هینز گفت: اگر عدنانی واقعا کشته شده باشد، برای همه کسانی که با داعش می جنگند و با آن مخالفند، خبر مسرت بخشی است. او یکی از معماران مهم عملیاتهای خارجی داعش بوده است و این چیزی است که ما نگرانی زیادی درباره آن داریم. ما هیچ اطلاعاتی نداریم که نشان دهد روسیه او را کشته باشد. چیزی که ما می دانیم این است که ارتش آمریکا حمله ای هوایی نزدیک الباب در سوریه انجام داد و در آن حمله عدنانی و دیگران را هدف قرار داد. البته باید منتظر تجزیه و تحلیل وزارت دفاع آمریکا باشیم تا ببینیم آیا در آن حمله عدنانی کشته شده است یا خیر.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکار چهارمحال و بختیاری در مسابقات بوکس آزاد بین المللی
اولین کمیسیون مشترک کنسولی ایران و لهستان برگزار شد
پایان زمین‌خواری با سامانه هوشمند مدیریت زمین
حماسه حضور در زنجان
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
پلتفرم‌های دیجیتال ناجی امنیت غذایی
راهپیمایی ۱۳ آبان زنجانی ها در قاب تصویر
دارایی‌های فراموش شده دولت، امید‌های نیمه تمام
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه در لرستان در پی شهادت جانباز، مرادعلی صدیق
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
از چالش‌های صادرات تا حلقه مفقوده در سرنوشت ارز‌های صادراتی
طلب باران از ایزد منان
امضای میثاق‌نامه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و تولید انرژی برق در قم
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست
قریاد انزجار دانش آموزان از استکبار جهانی در مقابل لانه جاسوسی
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های ۶ شهرستان خوزستان در ۱۴ آبان
قم عزادار سالروز شهادت بانوی دوعالم
بارش استعداد و خلاقیت دانش‌آموزان گیلانی در جشنواره باران
خبر‌هایی از برنامه ریزی آیین پاسداشت هزاره مناره جامع سمنان
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در روستای قوپی باباعلی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)