جشنواره غذا با نشان هپاتیت در بیرجند
بهترین غذاها و دسرهای تهیه شده براساس کیفیت غذا ، تزئین و نوع استفاده از نشان بیماری هپاتیت انتخاب شد
به مناسبت روز جهانی هپاتیت ،مسابقه انتخاب بهترین غذا و دسر با تزیین نشان بیماری هپاتیت B و C در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، رئیس مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت : دراین مسابقه 24 نفراز دانشجویان و کارکنان کادر پزشکی دانشگاه شرکت کردند که بهترین غذاها و دسرهای تهیه شده براساس کیفیت غذا ، تزئین و نوع استفاده از نشان بیماری هپاتیت انتخاب شد.
دکتر ضیائی افزود : دراین مسابقه به افراد شرکت کننده نشان هپاتیت B سبزرنگ و هپاتیت C قرمز و زردرنگ داده شده تا براساس آن بتوانند دسرها و غذاهای خود را تزئین کنند .
دراین مراسم ، بروشورهایی درمورد بیماری هپاتیت و راههای پیشگیری از آن توزیع شد.
وی با بیان اینکه بیماری هپاتیت درمان دارد ولی بیش از 90 درصد مبتلایان به این بیماری از بیماری خود اطلاعی ندارند افزود : جشنواره غذا با هدف اطلاع رسانی در خصوص بیماری هپاتیت و مراجعه افراد دارای ریزفاکتورهای این بیماری به آزمایشگاه برگزار شد .
درپایان به غذاهای برگزیده جوایزی اهدا شد.