سودان گزارش آمریکا درباره قاچاق انسان را غیرعادلانه خواند
به گزارش سرویس بین المللخبرگزاری صداو سیما، دولت سودان اعلام کرد، گزارش آمریکا که سودان را در فهرست سیاه کشورهایی قرار داده است که با قاچاق انسان مبارزه نمی کنند غیرعادلانه و فاقد اطلاعات دقیق است.
به گزارش خبرگزاری شین هوا از خرطوم ، وزارت امور خارجه سودان در بیانیه ای اعلام کرد :« این گزارش آمریکا ، درمورد سودان فاقد اطلاعات دقیق است و به نظر می رسد هدف از آن لکه دار کردن وجهه این کشور در زمینه هایی است که توانسته است به موفقیت هایی دست یابد.»
در این بیانیه آمده است سودان توانسته است در زمینه مقابله با به خدمت گرفتن کودک سربازان و قاچاق انسان پیشرفت قابل توجهی داشته باشد.
وزارت امور خارجه سودان همچنین تاکید کرد این کشور به قوانین بین المللی که امضا کرده است پایبند خواهد بود و در برخورد با چنین مسائل مهمی ، یک عضو فعال جامعه بین المللی خواهد بود.