پرداخت بیش از 4 میلیارد ریال تسهیلات خوداشتغالی به مددجویان همدان
4 میلیارد و 380 میلیون ریال پارسال به مشترکان طرح های قالیبافی از مددجویان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی همدان تسهیلات خود اشتغالی پرداخت شده است .
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی استان همدان با اشاره به اینکه همه بافندگان فرش دستبافت قبل از ایجاد کارگاه تولید فرش در دوره های آموزشی شرکت می کنند گفت : پارسال برای 730 نفر از مددجویان تحت حمایت این نهاد 37 دوره آموزش فنی و حرفه ای در رشته قالیبافی بر گزار شده است .
قاسم یارمحمدی با بیان اینکه برای ایجاد این دوره های آموزشی مبلغ 2 میلیارد و 200 میلیون ریال اعتبار هزینه شده است افزود : با برپایی این کارگاهها ، هزار و 190 تخته فرش به متراژ 2 هزار و 772 متر مربع در ابعاد مختلف به ارزش ریالی 26 میلیارد و 323 میلیون ریال توسط مددجویان تحت حمایت این نهاد ، تولید و به فروش رسیده است .
وی افزود : فرصت های اشتغالزایی مددجویان بر اساس استعدادها و توانمندی های خانواده های تحت حمایت ایجاد می شود و پس از نیازسنجی و دادن آموزش و مهارت های مورد نیاز ، مددجویان به بانک های عامل معرفی می شوند .
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی استان همدان با اشاره به نقش تسهیلات بانکی در ایجاد اشتغال برای مددجویان گفت : مددجویان تحت حمایت این نهاد می توانند با بهره گرفتن از این تسهیلات در بخش های مختلف کشاورزی ، دامپروری ، صنایع دستی و حتی خدماتی برای خود شغل ایجاد کنند.
48 هزار خانوار در استان همدان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی هستند.