• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۶۶۲۹۹
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۸
سیاسی » مجلس
رئیس مجلس شورای اسلامی؛

نگاه جدی ایران به گسترش همکاری‌های اقتصادی با شرق

لاریجانی: می‌توانیم سطح روابط اقتصادی میان دو کشور را در زمینه‌های مختلف پزشکی، آموزشی، علمی و تجربی افزایش دهیم.

نگاه جدی ایران به گسترش همکاری‌های اقتصادی با شرقبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از خانه ملت، رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به سابقه همکاری‌ها میان ایران و ویتنام، ابراز امیدواری کرد آینده روشنی برای گسترش روابط در زمینه‌های مختلف سیاسی و اقتصادی میان دو کشور تعریف شود.
آقای علی لاریجانی امروز (دوشنبه، 24 اسفند) در دیدار توانگ تان سانگ، رئیس جمهور ویتنام گفت: مسئله هسته‌ای ایران با توافقنامه به نقطه خوبی رسیده است و در این میان باید از شما به دلیل حمایت‌هایی که از مواضع هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران کرده‌اید تشکر کنم.
وی همچنین با اشاره به لزوم افزایش سطح روابط اقتصادی و تجاری میان دو کشور، تصریح کرد: می‌توانیم سطح روابط اقتصادی میان دو کشور را در زمینه‌های مختلف پزشکی، آموزشی، علمی و تجربی افزایش دهیم.
رئیس مجلس خاطرنشان کرد: در زمینه گسترش روابط تجاری باید دو نکته را مد نظر قرار داد که یکی همکاری‌های بانکی میان دو کشور است که امر تجارت و سرمایه‌‌گذاری را تسهیل می‌کند و دیگری شناخت تجار دو کشور از ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری یکدیگر است.
وی با اشاره به سفر تجار اروپایی در چند ماهه اخیر به ایران گفت: توافقنامه هسته‌ای باعث شد که تجار زیادی از کشورهای مختلف بالاخص کشورهای اروپایی به ایران سفر کنند اما ایران نگاهش به کشورهای شرقی جدی‌تر خواهد بود و سال‌های آینده قطعا سال‌های رشد کشورهای شرقی است.
همچنین در این دیدار توانگ تان سانگ، رئیس جمهور ویتنام گفت: مردم ویتنام همیشه احترام زیادی برای ایرانی‌ها به دلیل تاریخ و فرهنگ غنی که دارند قائل هستند و همیشه علاقه‌مند به گسترش روابط با این کشور بوده‌اند.
وی خاطرنشان کرد: موفقیت هسته ای ایران یک موفقیت بزرگ دیپلماتیک بود که درهای ایران را به سوی روابط با کشورهای دیگر گشود.
رئیس جمهور ویتنام با اشاره به نقش پارلمان‌ها در گسترش روابط دو کشور تصریح کرد: امیدواریم که مجلس شورای اسلامی و گروه دوستی دو کشور بیش از پیش در ارتقای سطح روابط بتواند تاثیرگذار باشد و فعال‌تر از گذشته عمل کند.
وی با اشاره به دلایل سفرش به ایران اظهار داشت: از نظر سیاسی سطح روابط دو کشور از گذشته خوب بوده است اما باید تلاش کنیم و در زمینه‌های مختلف اقتصادی و تجاری مانند مسائل آموزشی، فرهنگی، علمی، صنایع، مخابرات، شیلات و گردشگری هم سطح روابط را ارتقا ببخشیم و به همین دلیل در این سفر هماهنگ کرده‌ایم که تجار دو کشور با یکدیگر دیدار کنند.
رئیس جمهور ویتنام ضمن اشاره به اهمیت روابط در سطوح بین المللی و منطقه‌ای تصریح کرد: همکاری‌ها در سطح سازمان ملل و جنبش غیرمتعهدها می‌تواند برای دستیابی به نگرش‌های یکدیگر به مسائل سیاسی راهگشا باشد.
وی در خصوص لزوم مبارزه با تروریسم اظهار داشت: رهبران ویتنام همیشه تروریسم بین‌الملل را محکوم کرده‌اند و این سیاست تغییرناپذیر کشور ماست و ویتنام همیشه از مواضع ایران در برابر تروریسم حمایت کرده است و امیدوارم که همه کشورها عزم جدی برای نابودی تروریست‌ها داشته باشند.
رئیس جمهور ویتنام در پایان گفت: ایران در ذهن ملت ویتنام همیشه یک دولت خوب بوده است و امیدوارم موفقیت‌های شما در سطوح داخلی و بین المللی روز به روز افزایش پیدا کند و برای چندمین بار خاطرنشان می‌کنم که رئیس مجلس ملی ویتنام منتظر سفر شما به این کشور است و امیدواریم که هر چه زودتر شما را در آنجا ملاقات کنیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
به زودی سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای در کشور راه اندازی می شود
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
کاهش تصادفات معطل تکمیل طرح
ساماندهی ۱۰ هزار و ۲۶۰ متقاضی جوانی جمعیت و تک واریزی در زنجان
امحای ۲۵۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در انبار‌های اموال تملیکی آذربایجان غربی
انتخابات؛ مسیر صیانت از نظام و هم‌افزایی برای اعتماد عمومی
جهش تولید زعفران در آذربایجان‌غربی؛ طلای سرخ شمال‌غرب کشور به بار نشست
160هزار خادم فعال
احیای تالاب‌ها باید در دستور کار باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۶ آبان ۱۴۰۴
واژگونی یک دستگاه خودروی پراید در محور مهاباد - میاندوآب
ارومیه، رتبه نخست تولید سیب در استان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ به افق ارومیه
برگزاری جلسه کمیسیون ماده ۵ آذربایجان‌غربی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیرغلامان حسینی در آستان سلطان طوس
برگزاری دومین جشنواره هفته نگارگری تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
تکذیب استعفای اعضای دولت
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
بارش باران در مناطق مختلف خوزستان
بازی‌های همبستگی اسلامی، فربد تالشی هم به نیمه نهایی ساندا رسید
قاچاقچیان تامین کننده گازوئیل صنعت
محمدی: به نشان المپیک فکر می‌کنم
فعالیت سامانه بارشی تا روز دوشنبه در استان کرمانشاه
هادی ساعی: با شهامت به این جوانان میدان دادیم
سانیا کریمی: خوشحالم توانستم دل مردم کشورم را شاد کنم
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۴ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
تنش در روابط چین و ژاپن  (۱ نظر)