• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۶۲۹۰
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۸:۵۱
اجتماعی

امضای دو سند همکاری بین ایران و روسیه

دو سند همکاری در دیدار معاون اول نخست وزیر فدراسیون روسیه با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشورمان امضاء شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛ این اسناد شامل برنامه اجرایی میان سازمان دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران و سرویس فدرال نظارت بر دامپزشکی و بهداشت گیاهی فدراسیون روسیه و موافقتنامه تشویق و حمایت متقابل از سرمایه گذاری میان دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت فدراسیون روسیه می شود.
وزیر ارتباطات عصر امروز پس از امضای اسناد همکاری در جمع خبرنگاران گفت: خوشبختانه در ابعاد مختلف سیاسی، امنیتی، منطقه ای، بین المللی، علمی، فرهنگی و به ویژه اقتصادی مذاکرات خوبی در قالب کمیسیون مشترک اقتصادی با روسیه انجام شده است.
محمود واعظی با اشاره به سفر ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه به ایران افزود: این سفر و مذاکرات صورت گرفته فصل جدیدی در روابط دو کشور خواهد گشود.
وی با اشاره به حضور هیات عالیرتبه روس در ایران، از بحث در خصوص روابط بانکی و خط اعتباری دولتی و بانکی خبر داد و گفت: ارزیابی سفرهای گذشته و همچنین همکاری در بخش صنایع و صادرات محصولات کشاورزی در این چند روز مذاکره شد و با توجه به وجود پتانسیل بالا در هر دو کشور می توان امیدوار بود، حجم روابط دوجانبه چند برابر شود.
وزیر ارتباطات با اشاره به امضای دو سند بسیار مهم اقتصادی نیز گفت: موافقتنامه حمایت و تشویق از سرمایه‌گذاری مشترک بین دولت ایران و فدراسیون روسیه، سندی کلیدی برای دو کشور است و در قالب آن سرمایه گذاران می توانند در دو کشور سرمایه گذاری کرده و از طرف دولت ها حمایت شوند.
واعظی سند بعدی را هموارکننده صادرات محصولات کشاورزی به فدراسیون روسیه و بالعکس دانست و افزود: امیدوارم بزودی زمینه افزایش سطح همکاری در این زمینه فراهم شود و بعد از این سفر، شاهد گسترش آن باشیم.
معاون اول نخست وزیر فدراسیون روسیه نیز حضور هیات های عالی رتبه روس در ایران را نشان دهنده اهمیت ایران در روابط خارجی روسیه دانست و گفت: هم رئیس جمهور و هم نخست وزیر روسیه بر روی توسعه روابط اقتصادی با ایران نظارت دقیق دارند.
شووالف با اشاره به بحث و تبادل نظر در زمینه پروژه های مختلف، افزود: در حال حاضر تبادل کالا بین ایران و روسیه در سطح پایینی قرار دارد و انتظار ما از توسعه روابط گسترش این مورد است.
وی با اشاره به موافقت رؤسای جمهور دو کشور در مورد پروژه خط آهن و احداث نیروگاه حرارتی اظهار داشت: در چارچوب کار کمیسیون مشترک اقتصادی بیش از 40 پروژه در دست بررسی است که امیدواریم زمینه تحقق آنها فراهم شود.
معاون نخست وزیر روسیه از اولویت ایجاد شرایط تجارت آزاد به ویژه در بخش محصولات کشاورزی خبر داد و افزود: در این زمینه امروز یک یادداشت تفاهم امضاء شد و امیدواریم در آینده نزدیک بازار دو کشور برای صادرات کالاهای متقابل بازتر شود.
شووالف با ابراز امیدواری نسبت به انجام طرح‌های آینده از دکتر واعظی به واسطه فعال کردن کمیسیون مشترک قدردانی کرد و گفت: امیدواریم سطح فعلی روابط رؤسای دو کشور در بین نمایندگان بخش خصوصی نیز تسری یابد و به توسعه اقتصاد دو کشور منجر شود.
وی در پایان گفت: علاقمندیم نه تنها همکاری در سطح دو کشور توسعه یابد بلکه به توسعه همکاری در کشورهای ثالث نیز بینجامد. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کتابخانه‌ای برای سالمندان در زنجان
طنین تعزیه در حسینیه اعظم زنجان
نخبه زنجانی؛ از سکوی قهرمانی ورزشی تا صدرنشینی در کنکور دکتری
ضرورت اصلاح لایه‌های عمیق‌تر فرهنگی و تقویت بنیاد‌های ارزشی
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اشتغال ۱۰۰ نفری در دل گلخانه های طارم
ورزشی‌های سی ام آبان ماه در استان سمنان
پایان رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش با قهرمانی تیم اهرزاد
امروز، اتمام مهلت ثبت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا
دیپلماسی فعالانه با گام های تاثیرگذار منطقه ای در گردشگری
بر پایی یازدهمین جشنواره چتر نویسی در خرم آباد
افزایش غلظت آلاینده‌ها برای گروه‌های حساس
بسیجی یک خُلق و شیوه زیستن
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
مجازی شدن برخی مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در اول و دوم آذر ماه
پایداری هوا تا اواسط هفته در لرستان
بازفت منطقه ملی چوقا بافی در کشور
تاکید معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت بسیج همه امکانات کشور برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌‌های هیرکانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن وزارت صمت
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)