پای شبکههای اجتماعی در 56 درصد طلاقها
همایش علمی «ارتباط خانواده با فرزندان» در سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، همایش علمی «ارتباط خانواده با فرزندان» با حضور حجتالاسلام و المسلمین محیالدین بهرام محمدیان معاون وزیر و رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی، علیرضا عصاره سرپرست پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش و اعضای هیأت علمی پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش با محورهای خانواده و پژوهش، نقش سواد رسانه ای، مشکلات ارتباطی، آموزش مهارت های فراشناختی و خود تنظیمی، در سالن اجتماعات سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی برگزار شد.
ریاست سازمان پژوهش و برنامه ریزی در این همایش گفت: تعریف خانواده در تفکر دینی، اساسی ترین تشکل انسانی است و این تشکل مبتنی بر نیاز فطری انسان شکل گرفته است.
دکتر محی الدین بهرام محمدیان با بیان اینکه نگاه اسلامی نگاه مثبت گرایانه است افزود: اعضای خانواده به هم مثبت نگر و پدر و مادر هم نسبت به فرزندان مثبت نگر باشند.
وی گفت: در خانواده و مدرسه، از افعال نهی کننده بسیار استفاده می کنیم و جایگزینی برای آن قرار نداده ایم.
بهرام محمدیان افزود: به فرزندانمان اجازه و اختیار برای تصمیم گیری بدهیم و این اختیار دادن در چارچوبی مشخص باشد و از فرزندانمان بخواهیم در تصمیم گیری ها مشارکت داشته باشند.
دکتر علیرضا عصاره سرپرست پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش هم در سخنانی گفت: خانواده مدرسه اول است، در پنج سال بعد از تولد نقش خانواده در شکل گیری شخصیت فرزند بسیار مهم و تاثیرگذار است.
دکتر قدسی احقر رئیس پژوهشکده خانواده و مدرسه در این همایش گفت: در دو دهه گذشته شرایط اجتماعی، انسانی به شدت دگرگون و فرهنگ بوجود آمده مشکل آفرین شده است.
وی افزود: هدف از برگزاری این همایش استفاده از دیدگاه صاحبنظران برای تحلیل و تبیین مشکلات است.
دکتر مریم جلالی مدیر گروه خانواده و فرهنگ شبکه دو سیما نیز گفت: پای شبکه های اجتماعی در 56 درصد طلاق هایی که رخ می دهد در میان است بنابراین سواد رسانه ای یعنی استفاده مدبرانه از عناصر رسانه ای که در این صورت فرصت و در غیر این صورت تهدید خواهد بود.