• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۱۴۱۷۹
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۷
ورزشی
نیویورک تایمز؛

بلیط های المپیک ریو از آمریکا در حال برگشت خوردن است

نیویورک تایمز در گزارشی اعلام کرد: برگزاری جشن های کارناوال و المپیک ریو تاثیر زیادی در گسترش ویروس زیکا دارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ نیویورک تایمز در گزارشی از نگرانی محققان برای برگزاری جشن های کارناوال که در فوریه و بازی های المپیک که در آگوست برگزار خواهند شد خبر داد و اعلام کرد که این 2 رویداد می توانند به عامل قدرتمند عفونت میان توریست هایی که قصد حضور در کارناوال و المپیک را دارند تبدیل خواهند شد.
برزیل مرکز بیماری واگیرداری است که از ویروس زیکا به انسان منتقل می شود. ویروسی که برای مادران باردار بسیار خطرناک است و می تواند منجر به تولد نوزادانی بد ریخت شود. سازمان بهداشت جهانی هشدار داد که این ویروس به شیوه ای انفجاری از آمریکای جنوبی تا کانادا و آمریکا در حال منتشر شدن است.
هم اکنون در کشورهای آمریکای جنوبی یک و نیم میلیون نفر به این ویروس مبتلا شده اند و در چند ماه اخیر هزاران کودک برزیلی با جمجه کوچک متولد شده اند. این در حالیست که هنوز ارتباط بین این ویروس و تاثیر آن در جنین مشخص نشده است.
برآوردها حاکی از آن است که 500 هزار نفر قصد حضور در ریودوژانیرو را دارند که از این تعداد 200 هزار نفر از آمریکایی هستند. طبق گزارش روزنامه نیویورک تایمز دانشنمندان امیدوارند که با پایین آمدن دمای هوا در چند روز آینده در برزیل سرعت شیوع ویروس زیکا در حین جشن های کارناوال محدود شود ولی این امیدواری درباره المپیک صدق نمی کند. زیرا المپیک ریو در تابستان برگزار می شود و دمای هوا در آن زمان بسیار بالاست و همین موضوع تاثیر بسزایی در شیوع این ویروس خواهد داشت.
منهای در نظر گرفتن بازی های المپیک و جشن های کارناوال سرعت شیوع ویروس زیکا وابسته به این دو رویداد نیست. سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که 20 کشور در نیمکره غربی در معرض این ویروس قرار دارند با این حال توصیه نمی شود که مسافران و توریست های ورزشی از ترس ابتلا به ویروس زیکا در خانه بمانند و به برزیل نروند.
طبق گزارش نیویورک تایمز بازی های المپیک تحت هر شرایطی به میزبانی برزیل برگزار خواهد شد. ماریو آندرادا سخنگوی کمیته برگزاری بازی های المپیک با تکذیب اخبار منتشره درباره منحل شدن میزبانی ریودوژانیرو و برگزاری آن در شهر دیگری گفت: در حین برگزاری بازی های المپیک همه تیم ها و مکان هایی که در آن آبهای راکد قرار دارند برای جلوگیری از شیوع ویروس زیکا، روزانه کنترل خواهند شد.
او همچنین تاکید کرد که مسئولان ذیربط مشغول بررسی جنبه های روانی این موضوع هم هستند که به ترس ورزشکاران از ابتلا به این ویروس مربوط می شود. آنها با اطلاع رسانی گسترده درباره زیکا به عرضه مواد تضمین شده برای مبارزه با آن خواهند پرداخت.
از نظر متخصصان برزیلی تلاش های کمیته المپیک کافی نبوده است زیرا این بیماری همه گیر فقط به منطقه ریو مربوط نمی شود و در حال حاضر نوزادان و صدها نفر در کشور در معرض خطر سندروم (Guilian-Barre') قرار دارند که به نظر مقامات برزیلی مرتبط با ویروس زیکا است و بیماران را برای چند هفته فلج می کند.
به همین علت دانشمندان برزیلی از مسئولان حکومتی خواسته اند تا در ابعاد گسترده با انواع پشه ها مبارزه کنند و این مبارزه را منحصر به استادیوم های ورزشی نکنند. 
طبق گزارش نیویورک تایمز آژانس های مسافرتی در آمریکا نخستین بلیط های سفر به برزیل برای حضور در المپیک از ترس ابتلا به ویروس زیکا برگشت خورده اند و توریست های زیادی از سفر به این کشور منصرف شده اند.
این ویروس از جزیره پاسکوا به شیلی رسید و از آنجا هم راهی برزیل شد ولی همچنان دلیل اصلی شیوع این بیماری واگیردار در آمریکای لاتین برای محققان نامعلوم است ویروسی که بعد از شیوع ابولا و سلامت جامعه جهانی را تهدید می کند.
ترجمه: فرزانه رنگریز آذرفام
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واگذاری زمین برای ساخت شبکه تصفیه فاضلاب
فردا، آغاز مهلت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا
پیروزی آویژه صنعت مشهد مقابل علوب آمل
معرفی قهرمانان موتورسواری سوپر اندرو ایران
تعیین تکلیف ۲ هزار و ۱۵۷ پرونده مسن در نیمه نخست امسال در گلستان
حلقه‌های معرفت، سپر بصیرت در برابر جنگ رسانه‌ای دشمن
تنش آبی بزرگترین چالش شبستر
برخورد دو خودرو سواری ، هفت زن را راهی بیمارستان کرد
اعزام ۱۳۰ دانش‌آموز دختر شازندی به مناطق عملیاتی جنوب
افتتاح و بهره برداری از ۳۵۰ طرح محرومیت زدایی در استان اصفهان در هفته بسیج
مهلت استعفای داوطلبان شورا‌های روستا تا ۳۰ آبان
برگزاری نماز وحدت بخش جمعه در کردستان
تیم ملی کبدی بانوان ایران عازم بنگلادش می‌شود
هم‌صدایی مردم در انتظار رحمت آسمانی
خسارات همکاری ترامپ با اسراییل در حمله به ایران باید اخذ شود
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
برگزاری مسابقات دوچرخه سواری در سمنان
آغاز ساخت ۲ مدرسه در صدرا
نتایج هفته چهارم لیگ برتر بسکتبال بانوان
احداث سد آبریز مطالبه به حق مردم شهرستان‌های کهگیلویه و چرام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جمعه چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اقتدار پهپاد ایرانی
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
الگوی آشوب
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)